Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Sociale Wetenschappen

U vindt de stuurprogramma's en invloeden achter de mensheid te ontdekken en waarom de maatschappij handelt op een bepaalde manier wanneer u een Bachelor in de Sociale Wetenschappen studeren aan Waikato. De mate richt zich op de hedendaagse maatschappelijke vraagstukken, kan de manier waarop mensen omgaan met deze kwesties en hoe dergelijke acties worden gecontroleerd en gewijzigd.

Waikato's Bachelor in de Sociale Wetenschappen (BSocSc) zal uw denken over de wereld en de mensen die er wonen uitdagen. een groot deel uit als een op onderzoek gerichte opleiding, de BSocSc dekt eigentijdse en relevante gebieden van de studie, zoals arbeidsverhoudingen, sociaal beleid en ruimtelijke ordening.

U zult van onschatbare waarde onderzoek capaciteiten en vaardigheden in het verzamelen van informatie, analyse, rapportage en geïnformeerde besluitvorming onder de deskundige begeleiding van onze wereldwijd erkende onderzoekers.

Wij bieden een scala aan spannende onderwerpen en specialisaties om uit te kiezen. Twee van onze belangrijkste onderwerpen - Geografie en Sociologie - worden gerangschikt onder de top 250 in de wereld (QS Rankings).

Deze graad kan ook worden gestudeerd aan de Universiteit van Waikato in Tauranga.

Carrièremogelijkheden

 • Community Health Worker
<li>  demograaf</li>
<li>  Diplomaat</li>
<li>  Econoom</li>
<li>  Arbeidsverhoudingen Advocate</li>
<li>  Environmental Consultant</li>
<li>  Ethisch adviseur</li>
<li>  human resource manager</li>
<li>  IWI of M&#257;ori Resource Development Officer</li>
<li>  beleid Analyst</li>

Praktische ervaring

De BSocSc hanteert een praktische aanpak met vakspecifieke ervaringen en mogelijkheden voor u beschikbaar. Dit geldt ook voor ruimtelijke ordening excursies, laboratoria voor het bestuderen van het gedrag van dieren en het verkeer en verkeersveiligheid (TARS) laboratorium voor het bestuderen van het rijgedrag.

Veel van de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen graden bieden stagemogelijkheden of projecten met bedrijven en maatschappelijke groeperingen. In de meeste gevallen zijn deze kan meetellen voor je programma van de studie.

Bezoek onze stage pagina om meer te weten te komen.

Toelating en inschrijving

U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor deze mate als u toegang tot de universiteit en voldoen aan alle aanvullende eisen voor de kwalificatie. Alle andere aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis.

Sommige eerste jaar papers kunnen specifieke voorwaarden, dus kijk dan op de catalogus van papers voorzichtig. Als je niet voldoet aan de voorwaarden, kunt u contact opnemen wfass@waikato.ac.nz want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren op dit gebied.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 18 andere vakken van The University of Waikato »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
- Binnenlandse kosten: $ 5,879- $ 6,786 per jaar / Internationale Prijzen: $ 23.235 - $ 29.470 per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019