Bachelor in de Sociale Wetenschappen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Sociale Wetenschappen

U vindt de stuurprogramma's en invloeden achter de mensheid te ontdekken en waarom de maatschappij handelt op een bepaalde manier wanneer u een Bachelor in de Sociale Wetenschappen studeren aan Waikato. De mate richt zich op de hedendaagse maatschappelijke vraagstukken, kan de manier waarop mensen omgaan met deze kwesties en hoe dergelijke acties worden gecontroleerd en gewijzigd.

Waikato's Bachelor in de Sociale Wetenschappen (BSocSc) zal uw denken over de wereld en de mensen die er wonen uitdagen. een groot deel uit als een op onderzoek gerichte opleiding, de BSocSc dekt eigentijdse en relevante gebieden van de studie, zoals arbeidsverhoudingen, sociaal beleid en ruimtelijke ordening.

U zult van onschatbare waarde onderzoek capaciteiten en vaardigheden in het verzamelen van informatie, analyse, rapportage en geïnformeerde besluitvorming onder de deskundige begeleiding van onze wereldwijd erkende onderzoekers.

Wij bieden een scala aan spannende onderwerpen en specialisaties om uit te kiezen. Twee van onze belangrijkste onderwerpen - Geografie en Sociologie - worden gerangschikt onder de top 250 in de wereld (QS Rankings).

Deze graad kan ook worden gestudeerd aan de Universiteit van Waikato in Tauranga.

Carrièremogelijkheden

 • Community Health Worker
<li>  demograaf</li>
<li>  Diplomaat</li>
<li>  Econoom</li>
<li>  Arbeidsverhoudingen Advocate</li>
<li>  Environmental Consultant</li>
<li>  Ethisch adviseur</li>
<li>  human resource manager</li>
<li>  IWI of M&#257;ori Resource Development Officer</li>
<li>  beleid Analyst</li>

Praktische ervaring

De BSocSc hanteert een praktische aanpak met vakspecifieke ervaringen en mogelijkheden voor u beschikbaar. Dit geldt ook voor ruimtelijke ordening excursies, laboratoria voor het bestuderen van het gedrag van dieren en het verkeer en verkeersveiligheid (TARS) laboratorium voor het bestuderen van het rijgedrag.

Veel van de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen graden bieden stagemogelijkheden of projecten met bedrijven en maatschappelijke groeperingen. In de meeste gevallen zijn deze kan meetellen voor je programma van de studie.

Bezoek onze stage pagina om meer te weten te komen.

Toelating en inschrijving

U komt in aanmerking om een ​​aanvraag voor deze mate als u toegang tot de universiteit en voldoen aan alle aanvullende eisen voor de kwalificatie. Alle andere aanvragen worden beschouwd op een case-by-case basis.

Sommige eerste jaar papers kunnen specifieke voorwaarden, dus kijk dan op de catalogus van papers voorzichtig. Als je niet voldoet aan de voorwaarden, kunt u contact opnemen wfass@waikato.ac.nz want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren op dit gebied.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder