Read the Official Description

Programma

Breid de grenzen van een vakgebied uit wanneer u voor een diploma kiest Sociale en Gedragswetenschappen. Dit programma is een interdisciplinaire major die een breed scala aan vakgebieden en disciplines omvat, waaronder sociologie, psychologie, antropologie, economie, geschiedenis, zaken, politieke wetenschappen en strafrecht

Interessante

De major is opzettelijk flexibel, zodat u met behulp van uw adviseur een programma kan ontwerpen dat uw belangen dient of u kunt voorbereiden op een carrière die een breed scala aan kennis vereist. De vaardigheden die u verwerven zal u ook voorbereiden op professionele programma's zoals maatschappelijk werk, wet en geneeskunde.

Verkrijgen van een sterke kennisbasis in een focusgebied en ontwikkeling van vaardigheden in onderzoek, communicatie, kritisch denken, analyse en interpersoonlijke vaardigheden. Ontwikkel inzicht in individueel en groepsgedrag als u leert om sociale problemen te analyseren en aan te pakken in een snel veranderende wereld.

Ontwikkel Marktvaardigheden

Dynamische ontwikkeling. Bestudeer hoe mensen en groepen groeien en veranderen met verloop van tijd. Leer de theorieën ontwikkelen die zich aanpassen aan verschuivingen in cultuur en milieu.

Professionele ethiek. Onderzoek de situatietechniek binnen organisaties en groepen en leer je eigen professionele integriteit te behouden bij het uitvoeren van onderzoek.

Data-analyse. Gebruik statistieken als een sprongpunt voor uw onderzoek, vooral wanneer u de financiële impact van een beslissing of een consistent gedrag probeert te analyseren.

Presentatie- en schrijfvaardigheden. Voer de resultaten van uw onderzoek in artikelen uit en leer uw bevindingen op conferenties en conventies presenteren.

Kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden. Zie patronen en subtiele verschuivingen in de richting die zich voordoen tijdens onderzoeksprojecten en leer je ideeën aan te passen.

Project management vaardigheden. Leer om de inspanningen van andere onderzoekers te coördineren om de onderzoeksdata effectief samen te stellen. Pas deze vaardigheden toe in de bedrijfswereld om de efficiëntie van projectbeheersinstrumenten en -procedures in klantenorganisaties te analyseren.

Interpersoonlijke communicatievaardigheden. Communiceren over taal- en culturele belemmeringen en bestudeer het effect van de communicatie tussen mensen.

Carrièremogelijkheden

Met een BA in sociale en gedragswetenschappen kan je een breed scala aan beroepen volgen. Op het gebied van de sociale wetenschappen:

  • Market Analyst
  • Onderzoeksassistent
  • Claimsaanpassing
  • Management stagiaire
  • educatief medewerker
  • Academisch adviseur
  • Vacatures specialist
Program taught in:
Engels

See 8 more programs offered by Felician University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
- Beurzen zijn beschikbaar.
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum
Application deadline
Einddatum