Bachelor in de sociologie

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de sociologie

Istanbul Sehir University

Heeft de stad een geest? Waarom voelen alleen de inwoners van de stad zich? Is onze identiteit meer dan wat op onze ID-kaarten staat? Waarom horen we altijd over postmodernisme? Waarom zijn sommige dingen modieus en anderen niet? Wat was het leven als voor het internet en mobiele telefoons? Hoe kunnen de conflicten in de maatschappij worden opgelost? Hoe werken bedrijven, de overheid en de NGO's? Hoe beïnvloeden cultuur en politiek elkaar? Wat maakt mensen religieus, nationalistisch, liberaal of conservatief? Hoe vormen religies en ideologieën ons gedrag, waarden en zelfs onze economie? Waarom stijgen en beslaan de beschavingen? Als u op zoek bent naar antwoorden op deze typen belangrijke vragen, is de afdeling Sociologie voor u klaar.

De afdeling Sociologie aan de Istanbul Universiteit, in Korte

ŞEHIR is gevestigd in Istanbul, een uniek laboratorium voor sociologen. Een van de grootste steden ter wereld, Istanbul heeft een dynamische economie en cultureel leven en is een ongelooflijke schat voor sociologen van vandaag en morgen. Onze afdeling, met haar studentengerichte aanpak, biedt studenten een breed scala aan informatie. Sociologie is een discipline met nauwe banden met betrekking tot de geschiedenis, economie, management, politieke wetenschappen, internationale betrekkingen, psychologie, filosofie en literatuur. De afdeling sociologie zal erop gericht zijn studenten in staat te stellen diep en kritisch na te denken over de samenlevingen waarin ze leven, evenals om hen voor te bereiden op een breed scala aan beroepen voor na afstuderen.

Wat kan Sociologie majors doen na afstuderen?

Wij zullen onze afgestudeerden voorzien van de intellectuele apparatuur en professionele vaardigheden die nodig zijn om gemakkelijk prestigieus werk te vinden. Onze afgestudeerden vinden werk als sociologen, leraren en deskundigen in de publieke sector en in diverse filialen van de media, reclame, internationale zaken en in de marketing-, import-export- en personeelsafdelingen van lokale en internationale bedrijven, In de particuliere sector. Daarnaast kunnen er kansen zijn om te werken voor lokale en internationale NGO's, UNICEF, UNDP, WHO en soortgelijke organisaties. Het is ook een prioriteit van onze afdeling om onze studenten op het niveau te brengen die nodig is om hun studie te verlopen in master's en Ph.D. Programma's in de toonaangevende universiteiten ter wereld.

Kwalificaties - Leeruitkomsten

  1. Zal interdisciplinaire kennis opleveren voor de nationale en mondiale problemen met betrekking tot verschillende samenlevingen 2. Kunnen de basis van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksinzamelingsmethoden weten, de gegevens analyseren en interpreteren 3. Weet de opkomst van de sociologie als een discipline en de dynamiek die leidde tot de ontwikkeling van de sociologie in de geschiedenis 4. Zal vertrouwd zijn met de werken en theorieën van de klassieke en hedendaagse sociale denkers 5. Heeft een sterke menswetenschappen achtergrond en sociologische verbeelding die helpt bij het begrijpen van sociale gebeurtenissen in historische contexten 6. Zal vertrouwd zijn met fundamentele concepten en discussies in de sociale wetenschappen 7. Zal niet compromissen uit universele en wetenschappelijke ethische principes 8. Zal in staat zijn om de bijdragen van het analyseren en interpreteren van sociale problemen op mondiaal en lokaal niveau als socioloog te evalueren 9. Zal een sterk commando van talen hebben, met name Engels, wat betreft niet alleen lezen maar ook schrijven en spreken 10. Zal het sociale bewustzijn en verantwoordelijkheid hebben met betrekking tot sociale problemen op mondiaal en nationaal niveau 11. Toont het vermogen om geschikte concepten en ideeën en geschikte vormen van communicatie volgens de gehele publiek te gebruiken
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan