Bachelor in de sociologie

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de sociologie

North Park University

Bachelor in de sociologie

Sociologie onderzoekt hoe mensen zich gedragen en zich tot elkaar verhouden in een reeks van maatschappelijke instellingen, van individuele huishoudens tot verschillende culturen om hele samenlevingen. Dit gebied van studie zal u helpen de sociale dynamiek van verschillende groepen te begrijpen, en specialisten kan een impact hebben op de ontwikkeling van effectievere sociaal beleid uiteindelijk hebben. Sociologie majors hebben een breed scala aan carrièremogelijkheden, met inbegrip van advisering, onderwijs, wet, ministerie, ontwikkeling van de gemeenschap, maatschappelijk werk, en nog veel meer.

Waarom North Park?

Combineer theorie met praktische ervaring in deze belangrijke op North Park University. Uw professoren zal onderzoek en analyse te benadrukken met een besef van hoe de menselijke verschillen spelen een rol in de samenleving. Chicago's tal van instellingen en grote diversiteit zorgen voor een stedelijk laboratorium voor het bestuderen van het menselijk sociaal gedrag, zodat studenten die willen begrijpen en beïnvloeden de echte wereld de gelegenheid om deel te nemen in de toegepaste sociologie.

Carrières en Graduate Schools

Studenten hebben een loopbaan in de begeleiding, maatschappelijk werk, rechten, sociologie, mediastudies, ministerie, de openbare orde, gemeenschapsontwikkeling, ESL instructie, en nog veel meer, evenals graduate studies gevolgd aan de New York University, Johns Hopkins University, UCLA, University of Illinois , Universiteit van Notre Dame, Northwestern University, en anderen.

Waar Alumni Work

Sociologie majors hebben gewerkt op de Chicago Housing Authority, het Field Museum, Rotary International, New York University, AmeriCorps, Evangelische Kind en Gezin Diensten, Casa Central, Percy L. Julian High School, Global Ministries, Nashville Vrede en Justice Center, Albany Park Community Center, en nog veel meer.

Practicum In Sociologie

Studenten in deze hands-on class gebruik van kwalitatieve onderzoeksmethoden om dienst-learning projecten in Chicago instellingen ontwikkelen. In een recent project, studenten creëerde een leesprogramma om geletterdheid te bevorderen in een basisschool en hun resultaten gepresenteerd op een prominente conferentie.

Interessante Klassen

Onze sociologie klassen bieden een kader voor het begrijpen van groepen in Chicago en in de hele wereld. Sommige cursussen die zich richten op de internationale arena zijn: Modernisering China en Japan, Globalisering: Transforming Economie en Cultuur, Inleiding tot Africana Studies, en de Mexicaanse geschiedenis en cultuur.

Programma-eisen

  • 36 studiepunten van de belangrijkste cursussen
  • 46 Core Curriculum credits
  • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan