Bachelor in de software engineering - het programmeren van spelletjes

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Wanneer steeds een Game Programmer, U zult het beste leren terwijl het doen. Je zult coderen, zult u ambachtelijke en, op het einde, zul je afstuderen met een gaming portfolio als geen ander. Aan het einde van je derde jaar bij Media Design School, zult u hebben gewerkt met andere gelijkgestemde programmeurs en kunstenaars om een ​​industrie-niveau spel te ontwikkelen, waardoor u de perfecte showreel om kick-start uw professionele carrière.

Beter nog, Media Design School is de enige school in Nieuw-Zeeland, die is een samenwerkingsverband aangegaan met PlayStation Eerste Academic Development Programme van Sony Computer Entertainment Europe's, Waardoor onze studenten de mogelijkheid om games voor de PlayStation-platform te ontwikkelen.

spel programmering alumni

Carrière & Industrie

Om een ​​game-ontwikkelaar zul je zowel de ervaring en praktische vaardigheden moeten in staat zijn om te werken op meerdere game platforms en de mogelijkheid om samen te werken in een groep die de industrie simuleert zijn.

In deze cursus zult u leren C ++, samen met andere codering talen die u zullen helpen slagen in de game-industrie. In je derde jaar, dan heb je een end-of-jaar durend project waarin de dichtst ervaring die je op een bedrijfsmatige omgeving krijgt op elk tertiair provider in Nieuw-Zeeland zullen ervaren. U zult samenwerken in een groep met collega-programmeurs en kunstenaars om een ​​commercieel levensvatbare spel, dat u kunt opnemen in uw portefeuille en tonen-reel tegen de tijd dat je op te werken als een professional te maken.

Je hebt ook de mogelijkheid om te werken met de PlayStation-game platform. Media Design School is een samenwerkingsverband aangegaan met Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) de enige tertiaire instituut in Nieuw-Zeeland, waar studenten zich kunnen ontwikkelen voor de PlayStation platforms te worden, waardoor u de rand zodra je afstuderen.

Onze afgestudeerden gaan om te werken in Game Studios hier en over de hele wereld, zoals Game Loft, Malen Gear games, Pik Pok en Krome Studios.

Een diploma in Software Engineering kon je naar beneden de volgende loopbaantrajecten:

 • Game Programmer
 • Software ontwikkelaar
 • graphics Programmer
 • engine Programmer
 • Kunstmatige Intelligentie Programmeur
 • Technical Lead
 • Gameplay Programmer
 • Gereedschap / UI Programmer
 • Network Programmer
 • natuurkunde Programmer
 • Sound Programmer
animatie

Toelatingseisen

Algemene toelating

Een passende kwalificatie van een buitenlandse middelbare school of tertiaire instelling, wordt geacht door Media Design School om voldoende voor toelating tot een bacheloropleiding te zijn: Om te kwalificeren voor General Admission, zult u een minimum kwalificatie van NCEA University Entrance of gelijkwaardig, zoals nodig.

 • CIE (Universiteit van Cambridge International Examination)
 • IB (International Baccalaureate)

Plus, is het raadzaam om de volgende: - 24 NCEA Credits, Level 3, in wiskunde, natuurkunde, of Computing and Technology.

Als u ingeschreven is bij een Nieuw-Zeelandse middelbare school en zijn nog niet voltooid je NCEA (CIE of gelijkwaardig) kwalificatie, kunt u nu nog een aanvraag voor toelating. Wanneer uw NCEA resultaten beschikbaar zijn in januari, zullen we ze te controleren en contact met u op.

International Students

Als je een internationale student, moet je bewijzen dat je over voldoende kennis van het Engels om deze cursus te voltooien. We zullen op zoek naar Academic IELTS 6.0 (minimum), of een gelijkwaardige opleiding als Engels niet je eerste taal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Lees Minder
Auckland , San Diego , Milaan , Bangkok , Adelaide + 4 Meer Minder