Bachelor in de Spaanse

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de Spaanse

North Park University

Bachelor in de Spaanse

Een Spaanse belangrijke aanbiedingen studie in een breed scala van onderwerpen: van taalkunde aan de cultuur aan de literatuur naar de politiek, dat van vitaal belang in de huidige globale samenleving zijn. Miljoenen mensen over de hele wereld spreken Spaans, het uitvoeren van lokale en internationale bedrijfsleven. Een tweetalige spreekvaardigheid in het Spaans en het Engels is een gewilde vaardigheid in de huidige arbeidsmarkt voor banen in vele gebieden, waaronder het bedrijfsleven, onderwijs, gezondheidszorg, non-profit, en de media.

Waarom North Park?

Met docenten die over internationaal leven en de cultuur, en een campus gevestigd in een mondiale omgeving van een stad van wereldklasse zijn gepassioneerd, krijgen Spaanse studenten Noord-Park's hands-on ervaringen vanaf dag één. Je zult je taalvaardigheid in gebruik genomen bij de plaatselijke supermarkten en restaurants, deelnemen aan Latino evenementen over de hele stad, en hebben de mogelijkheid om in het buitenland te studeren. Breid uw wereldbeeld en waardevolle vaardigheden om te slagen in een carrière.

Carrière In het Spaans

Hoofdvak in Spaans is een geweldige basis voor het werk, ongeacht de sector, en kan leiden tot een carrière in de kunst en entertainment, relaties tussen de overheid, banken, reizen en toerisme, onderwijs en maatschappelijke dienstverlening.

Alumni Carrière en Graduate Schools

 • Fulbright Awards voor het onderwijs Engels in het buitenland
 • Medical School
 • Ministerie stage bij Inca Link, een Latijns-Amerikaanse non-profit
 • ESL instructeur bij het college-niveau
 • Graduate programma's in de spraak-taal pathologie
 • MA Hispanic Studies aan de Loyola University Chicago

Interessante Klassen

Professor Linda Parkyn is terughoudend om te veel te onthullen, maar haar Geavanceerde Conversatie in het Spaans cursus heeft een reputatie als een "wervelwind ride": "Het is een geheim wat we doen; laten we gewoon zeggen dat we een fictief universum te creëren, worden verschillende mensen, en spreek Spaans met overgave! "

Chicago Is Your Classroom

De Spaanse belangrijkste is stedelijke en multiculturele op zijn essentie. Je zult reizen naar Latino toneelstukken, concerten, festivals en culturele centra te nemen. De cursus Mexicaanse geschiedenis en cultuur produceert foto documentaires van Mexicanen wonen en werken in Chicago.

Buiten het klaslokaal

Krijgen de opleiding die bij je past door vele extra- en co-curriculaire mogelijkheden:

 • Word lid van Sigma Delta Pi, de Nationale Spaanse Honor Society
 • Vrijwilliger om Engels te onderwijzen aan Spaanstalige immigranten via Urban Outreach
 • Een stage te specialiseren in het sociaal werk, ministerie, begeleiding, onderwijs, politiek activisme, of vele andere gebieden

In Het Buitenland Studeren

Spaanse majors kunnen lid worden van onze jaarlijkse studie in het buitenland programma in Cuenca, Ecuador. Een professor begeleidt North Park studenten om zich te concentreren op een intensieve Spaanse taal en cultuur studeren naast mogelijkheden voor reizen, service, en gastheer-familie wonen. Andere studie in het buitenland opties kan je stuurt naar een van 40 landen over de hele wereld.

Programma-eisen

 • 36 uur van de belangrijkste cursussen
 • Studie in het buitenland en / of stage in gemeenschap Spaans
 • 46 Core Curriculum credits
 • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan