Read the Official Description

Sport Management Major

Het doel van de Universiteit van Tampa Sport Management Major is om studenten te voorzien van een combinatie van sport zakelijke theorie en praktische ervaring om hen voor te bereiden op een succesvolle carrière in de sport management industrie. Er zijn meer dan 250 studenten in de sport management.

Het curriculum bestaat uit sport management cursussen evenals cursussen van de Sykes College of Business en een 12-credit uur stage bij een sportorganisatie. Vier full-time faculteit leden, allen die professionele posities hebben gehouden in de sport-industrie, zijn verantwoordelijk voor het onderwijzen van alle sport management opleidingen (geen afgestudeerde assistenten).

Maandelijkse bijeenkomsten worden gehouden in waarin vertegenwoordigers van Bay-gebied sport organisaties worden uitgenodigd om stage en vrijwilligerswerk binnen hun organisaties te bespreken, waaronder:

 • Tampa Bay Rays
 • Honda Grand Prix of St. Pete
 • MLB Spring Training
 • United Soccer Leagues
 • Tampa Bay Buccaneers
 • NCAA Women's Final Four
 • Tampa Bay Sport Commissie
 • Tampa Convention Center

De Noord-Amerikaanse Society for Sport Management en de Nationale Vereniging voor Sport en Lichamelijke Opvoeding hebben de sport management programma aan de Universiteit van Tampa erkend als een goedgekeurd programma.

Stages

Die verder gaat dan de boeken, Universiteit van Tampa studenten worden aangemoedigd om waarde toe te voegen aan hun diploma door deel te nemen in ten minste een stage. Dit type van ervaringsleren is de sleutel tot het maken van goed afgerond afgestudeerden klaar voor het personeelsbestand. Niet alleen onze leerlingen nieuwe vaardigheden te leren, maar ze verfijnen hun loopbaan met real-world ervaringen.

Onze studenten regelmatig deel te nemen aan de volgende soorten stagemogelijkheden.

Tampa Bay Lightning - Studenten opgedane kennis, ervaring, contacten en het vertrouwen stage in verschillende afdelingen in het Tampa Bay Lightning, een professioneel ijshockeyteam, en aan het Times Forum Tampa Bay, de thuisbasis van de Lightning en de Tampa Bay Storm van de Arena Football League, alsook evenementen zoals basketbal en concerten.

Tampa Bay Buccaneers - Bijgestaan ​​met signeersessies, gebracht spelen voor coaches, de zomer trainingskamp van de National Football League team verwerkt de referenties voor de media en beroemdheden.

Undergraduate International Admissions

Met ingeschreven studenten uit meer dan 100 landen, UT beschouwt trots studenten uit de hele wereld voor eerstejaars of overdracht toelating. Het bewijs van Engels taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland).

Studenten moeten gelden door middel van online applicatie UT. Met het oog op de toepassing van een student herzien, moet de universiteit de volgende strekking:

 • Officiële transcripties van alle middelbare school cursussen en kwaliteiten vertaald in het Engels ("officiële" betekent dat je je school moet vragen om transcripties rechtstreeks naar de UT Admissions Office. Als dat niet mogelijk is, stuurt die door uw school zijn gecertificeerd als "afschriften" van de originelen nadat ze zijn gekopieerd exemplaren. Een ambtenaar bij uw school moet het document als ondertekenen "afschrift van de originele.")
 • Essay geschreven in het Engels
 • Een aanbeveling geschreven door een adviseur, leraar of directeur.

Aanvragers moeten een van de volgende onderwerpen:

 • TOEFL: minimaal aanvaardbare score is 550 of 213 (computer-based) of 79 (Internet-based) examen.
 • IELTS: Internationaal Engels Language Testing System - minimum graad van 6,5.
 • CPE: Certificate of Proficiency in het Engels - kwaliteiten van de "C" of beter
 • Pearson Test van het Engels (PTE): minimale score van 58.
 • Succesvolle afronding van het Engels 112 certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een brief van aanbeveling van een beheerder en een 500-woord Engels schrijven monster.

Internationale studenten die voldoen aan toelatingseisen maar extra Engels taal training voorafgaand aan het invoeren van een full-time opleiding student kan zich inschrijven voor een van de ESL-programma's nodig.

Internationale studenten moeten ook een bewijs van de beschikbare middelen verstrekken om hun eerste jaar van de studie en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe invoeren studenten met een uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4,000- $ 7,000 per academiejaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekt. Studenten kunnen werken op de campus tot 20 uur per week.

Bij de toelating tot de universiteit en bevredigende afronding van het financieel memorandum, zal een I-20 formulier aan de aanvragers worden verzonden vanaf UT bekentenissen kantoor. Aanvragers moeten de I-20 formulier, een kopie van hun aanvaarding brief en het financieel overzicht naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of het consulaat te nemen. Na een interview, zal de ambassade of het consulaat te beslissen of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Naar de Verenigde Staten in te voeren, studenten moeten dit visum in hun paspoort en de I-20 formulier. Studenten mogen niet het land binnenkomen op een toeristenvisum met de bedoeling om te studeren in de VS

Het personeel in het Bureau van de Internationale Programma helpt studenten met een pre-arrival informatie, oriëntatie en advies over de academische, sociale, culturele en werkgelegenheid zaken.

Gemiddelde kosten voor full-time undergraduate studenten voor 2013-2014 academisch jaar (herfst en lente).

 • Collegegeld (12-18 credit-uren per semester): $ 23.990
 • Mandatory Fees (verplicht): $ 1782
 • Room and Board (tweepersoonskamer, 15 maaltijden per week): $ 9388
 • Totaal: $ 35.160
Program taught in:
Engels

See 6 more programs offered by University of Tampa College of Natural and Health Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
35,160 USD
per jaar
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum