Bachelor in de sport coaching en het beheer

Haaga-Helia University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de sport coaching en het beheer

Haaga-Helia University of Applied Sciences

De Degree-programma in Sport Coaching and Management bereidt studenten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn in de hedendaagse sport en vrije tijd industrie. Door middel van real-life cases (projectmatig studies), het programma bereidt studenten langs vier belangrijke ontwikkeling streams met de focus op

  1. persoonlijke ontwikkeling en professionele groei,
  2. coach ontwikkeling,
  3. gebeurtenis en organisatiemanagement,
  4. RDI competenties.

Het onderwijs is georganiseerd in het Engels zodat studenten om te werken in een internationale omgeving tijdens hun stage en na voltooiing van de studies.

De projectmatige studies vraag van de studenten een hoge mate van zelfstandig werken vaardigheden en zelfmotivatie evenals al reeds bestaande kennis over literatuuronderzoek, kritische en overdracht denken. De volgende eigenschappen worden beschouwd als zeer belangrijk in het vinden van oplossingen voor projecten die door de toekomstige studenten 1) creatief denken en 2) de toepassing van innovatieve methoden.

De eerste twee jaar van het onderzoek zijn onder andere intensief studeren aan de Haaga-Helia UAS Vierumäki Campus, waarna de student heeft een kans om informatie en kennis te verkrijgen in een real life werkomgeving tijdens de 1-11 / 2 jaar stage.

"Ik heb gewerkt als een professionele coach in Boedapest, Peking en in de afgelopen jaren, bij de Finse Ice Hockey Association. Mijn werk omvat de ontwikkeling van de sport in de regio (het ontwikkelen, ondersteunen en helpen van de clubs, trainers en spelers) en het uitvoeren van regionale coaching clinics en regionale selecteer teams (speler ontwikkelingsprogramma).

Onze studies waren zeer praktisch en, tijdens mijn jaren als een professionele coach, heb ik begrepen dat mijn studie mijn professionele ontwikkeling in een uitstekende manier hebben gesteund.

Als coach moet je de basis van de anatomie en fysiologie te begrijpen. Communicatieve vaardigheden, IT-vaardigheden en taalvaardigheden zijn ook zeer belangrijk. Tijdens je studie, dan heb je veel mogelijkheden om verbindingen zowel in Finland en in het buitenland te maken. "

Kalle Väliaho, Manager, Jeugd Hockey, Finse Ice Hockey Association

Profiel van de Degree-programma in Sport en Leisure Management

De Degree-programma in Sport en Leisure Management bereidt de studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn in today's' sport en vrije tijd industrie. Verschillende leerdoelen voor de studenten hebben door de Degree Programme (DP) is ingesteld om te worden bereikt door de actieve deelname aan de procesgerichte werkwijze (real-life werkende projecten). In het project-based leeromgeving de studenten verwerven en verbeteren van hun competenties om succesvol samen te werken in uitdagende-atleet gecentreerd coaching omgevingen of in klantgerichte sportevenementen dienst omgevingen na voltooiing van hun studie.

Elke student ontvangt nuttige en gedetailleerde feedback op de progressie in elke fase van de procesgerichte werkwijze. In deze actieve omgeving studenten worden voortdurend uitgedaagd om hun kennis te beoordelen en nieuwe creatieve oplossingen voor problemen te genereren.

De onderzoeken worden uitgevoerd in een professionele werkomgeving, waar initiatieven van de kant van de studenten aan innovaties en projecten in hoge mate gewaardeerd en verwacht.

Een discussie vriendelijke sfeer ondersteunt en zorgt voor samenwerking en interacties tussen de begeleiders en de studenten, en door het gebruik van kleine groepen in de groep-werksituaties studenten wordt verwacht om te werken aan en ontwikkelen van hun communicatie-, probleem-solving-, organisatorische vaardigheden en als hun zelfstandig werkende vaardigheden.

Binnen de nieuwe en vernieuwende onderwijsconcept van procesgericht werken-methoden worden de studenten werken direct in close-samenwerking met bedrijven op het oplossen van echte problemen door middel van innovatieve en creatieve oplossingen. Deze aanpak vereist dat de leerlingen al bezitten een werkende houding ten aanzien van het oplossen van case studies zowel zelfstandig als al het tentoonstellen geluid vaardigheden in het verwerven van de kennis en expertise die nodig is voor het werken op verschillende soorten real-life projecten en problemen met het oog op het vinden van creatieve en innovatieve oplossingen.

Key Learning Outcomes van het programma

De key-eindtermen en leerdoelen van de Degree-programma zijn de studenten met de nodige kennis en vaardigheden uit te rusten om met succes volharden in veeleisende werken-life situaties. Tijdens de studies hebben de studenten de mogelijkheid om ofwel specialiseren in-atleet gecentreerd coaching of in klantgerichte sportdiensten, afhankelijk van hun individuele belangen en reeds bestaande kennis.

Door middel van de studies zal de Students' kennis te ontwikkelen van een concreet en feitenkennis naar een abstract metacognitieve kennis. De aanwezige kennis en de bevoegdheden van de studenten zal worden beoordeeld aan het begin van de studies en zijn onder een constante evaluatieproces de hele studies.

Het programma biedt unieke kansen voor de leerlingen om actief betrokken bij de sport van hun keuze op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Door de nauwe samenwerking van de Degree-programma met de International Ice Hockey Federation (IIHF), de Ice Hockey Centre of Excellence (IIHCE) en de Finse Ice Hockey Association (fiha) de studenten voortdurend betrokken bij de ontwikkeling van het ijshockey op een wereldschaal.

Onderwijs 9500 E
Studentenhuisvesting (incl. Water en elektriciteit) 300 E / maand
Eten 150-250 E / maand
vervoer 50 E / maand
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
9,500 EUR
per jaar.
Locations
Finland - Helsinki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Vierumäki
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Finland - Vierumäki
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan