Bachelor in de sport en bewegen wetenschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Wisconsin Lutheran College sport en beweging belangrijke wetenschap combineert een robuuste interdisciplinair onderwijs in de gezondheidswetenschappen en liberal arts met diverse hands-on ervaring in een breed scala van laboratorium, klinische en veld locaties. Succesvolle afronding van dit belangrijke bereidt afgestudeerden voor de levens van dienend leiderschap in een breed scala van beroepen.

WLC sport en bewegen wetenschap majors zijn in staat om te profiteren van kleine, actieve en participatieve lab ervaringen. Deze labs hands-on training en ervaringsgerichte leermogelijkheden. Daarnaast zijn studenten verplicht om deel te nemen in een undergraduate onderzoek, culminerend in een poster presentatie. De combinatie van ervaringsleren, sterke academici en undergraduate onderzoek succes bereidt WLC sport en bewegen wetenschap majors voor een verscheidenheid van gebieden, carrières, en graduate studies kansen.

Studenten verlangend atletische trainers geworden kunnen profiteren van Wisconsin Lutheran College articulatie overleg en samenwerking met het College of St. Scholastica. Dit partnerschap biedt studenten aan alle toelatingseisen met een mogelijkheid om in te schrijven in St. Scholastica's Master of Science in de Athletic Training programma.

Wat maakt het programma Distinctive?

WLC's sport en bewegen wetenschap programma is breed gedragen en flexibel. De studenten zijn in staat om nauwe relaties met de faculteit te ontwikkelen, waardoor aanpassing van de individuele programma's carrière verwachtingen te voldoen. De opname van de biologie, chemie, psychologie en communicatie cursussen bereidt studenten voor een loopbaan in een verscheidenheid van terreinen, iets wat andere programma's missen door enkel het voorbereiden van studenten voor de beperkte mogelijkheden in specifieke beroepen.

Academici en ONDERZOEK

Verworven Competenties

Sport en beweging wetenschap majors kunnen profiteren van hands-on leren. Gedurende hun cursussen, studenten deelnemen aan diverse ervaringsleren oefeningen, waaronder isokinetische tests VO2max testen, anatomische analyse van de beweging, en gestimuleerd spiercontracties van kikkers.

Undergraduate onderzoek

De Wisconsin Lutheran College sport en bewegen wetenschap programma vereist studenten om een ​​undergraduate onderzoeksproject, culminerend in een poster presentatie. Dit sluitstuk ervaring verbetert kennis op het gebied van sport en bewegen wetenschap, maar ook leidt tot verdere inzichten en gegevens voor de vooruitgang van de discipline.

BUITEN DE KLAS

Stage Mogelijkheden

Wisconsin Lutheran College stimuleert studenten om ervaringsleren mogelijkheden overwegen buiten de klas. Profiterend van WLC de nabijheid van de Milwaukee Regional Medical Center, hebben verschillende studenten stages bij Froedtert's Sports Medicine Center in de fysiotherapie, atletische training afgerond, en met het Centrum Performance Enhancement Program (PEP). Andere studenten hebben geïnterneerd in de fysiotherapie in het Aurora Sports Medicine Institute en in de ergotherapie aan de Rehabilitation Hospital van Wisconsin, Milwaukee Centrum voor de Onafhankelijkheid, en Children's Hospital van Wisconsin. Twee studenten ontwikkelde oefeningen en activiteiten voor fysieke vertraging voor een school in Kenia als onderdeel van hun stage.

Graduate School en de loopbaan

Hogeschool

WLC's sport en bewegen wetenschap programma goed bereidt studenten voor succes in graduate school. Momenteel worden alumni nastreven master's graden in atletische opleiding aan de Universiteit van St. Scholastica en de Universiteit van Findlay; een ander is op zoek naar een master's degree in bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Wisconsin-La Crosse.

Carrière

Sport en beweging wetenschap carrièremogelijkheden groeien. Hoewel veel carrières vereisen een master diploma of certificaat in een bepaald gebied, WLC belangrijkste bereidt studenten om uit te blinken in een verscheidenheid van graduate studies programma's of carrière. Studenten kunnen kiezen om te werken als atletische trainers, hart- en fysiotherapie specialisten oefening trainers, cardiale revalidatie technici, de gemeenschap gezondheid en fitness instructeurs, personal trainers, corporate wellness instructeurs, inspanningstest technologen en fysiologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, en kracht en conditionering specialisten en coaches. Afgestudeerden kunnen worden gevonden werkzaam als personal trainers in de omgeving atletische clubs, zoals een dieet en voeding assistent in een lokaal natuurlijk voedsel co-op, en in kracht en conditionering met een Divisie I voetbalteam.

12
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Lees meer

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Lees Minder