Bachelor in de sport, gezondheid en menselijke prestaties

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor in de Sport, Gezondheid en Human Performance

Deze kwalificatie was voorheen bekend als Bachelor of Sports and Leisure Studies

De snel groeiende sport en recreatie-industrie is nu een waarde van meer dan $ 12 miljard dollar per jaar naar Nieuw-Zeeland. Waikato's Bachelor in de Sport, zal Health & Human Performance u een stichting in deze spannende en dynamische carrière geven.

BSPLS_final

Als één van Nieuw-Zeeland's snelst groeiende industrieën, de sport en recreatie-industrie biedt carrièremogelijkheden. De Waikato Bachelor in de Sport, Health & Human Performance (BSHHP) zal u uitrusten met de nieuwste kennis en vaardigheden om uit te blinken in deze dynamische omgeving, en helpen om de fysieke, sociale en mentale welzijn van anderen te verbeteren.

Als een universiteit gelegen in het hart van de Waikato regio, zijn wij trots om samenwerkingsverbanden met een aantal van 's lands top sportorganisaties en faciliteiten te bevorderen. Onze partnerships studenten in staat om te proeven van de industrie loopbaan van topsport (Waikato Chiefs, BOP Magic & Fietsen NZ) naar maatschappelijke organisaties (Sport Waikato, Parafed en handicap Waikato) te krijgen.

Onze faciliteiten beschikken over de nieuwste apparatuur in de sport wetenschap specialisaties, te weten de Universiteit van Waikato Sports Labratory aan de Cambridge Avantidrome en de Universiteit van Waikato Adams Center for High Performance, in Tauranga. Beide zijn uitgerust met geavanceerde faciliteiten om prestaties van een sporter, lichaamsbeweging en herstel, met inbegrip van een klimaatkamer voor hoogte training te testen.

Specialisaties

beweging Cultures

U zult begrijpen de sociale en culturele aspecten van de consumptie, de productie en het ervaren van sport en recreatie in de hedendaagse en historische instellingen, maar ook kritisch te verkennen beweging in een aantal instellingen, thema's als macht, identiteit, geslacht, ras, inclusie te overwegen, equity en diversiteit. U ontvangt een interdisciplinaire begrip van de hedendaagse lokale en mondiale trends te krijgen. Een BSpLS opent een breed scala van loopbaantrajecten, uitrusten u met probleemoplossende vaardigheden, creativiteit, kritisch denken, communicatie en reflecterende verwerking vaardigheden.

Applied Bewegingswetenschappen

Kritisch te onderzoeken hoe de toepassing van wetenschappelijke principes gezondheid en welzijn, fitness en de prestaties kunnen verbeteren. Je vindt over anatomie, biomechanica, voorgeschreven lichaamsbeweging, bewegingsanalyse, voeding, fysiologie, psychologie, kracht conditionering. Breng bekende wetenschappelijke principes van de huidige praktijk te onderzoeken, innovatieve strategieën in de promotie, het onderhoud en de verbetering van de fysieke activiteit, lichaamsbeweging en sport te verkennen. Het ontwikkelen van vaardigheden in de toegepaste bewegingswetenschappen en de kennis die nodig is om te gedijen in een dynamische werkomgeving in een heel scala van beweging contexten te ontwikkelen.

Mensen Movement en Professional Practice

Ontwikkelen van een begrip van de hedendaagse kennis en vaardigheden met betrekking tot het onderwijs, coaching, het leiden, vrijwilligerswerk, en het instrueren in diverse beweging contexten. Ontdek theorie en praktijk in het onderwijs beweging. Inzicht te krijgen in de sociale en culturele betekenis van de beweging in de gemeenschap en educatieve instellingen. Ontwikkelen van kritisch denken, planning, communicatie, reflecterende en contextueel relevante vaardigheden die nodig zijn om bij te dragen aan en leiden billijke beweging kansen voor alle leden van hun gemeenschap.

Carrièremogelijkheden

 • Applied Sport Scientist
<li>  Community Sport Adviseur</li>
<li>  Events manager</li>
<li>  Gezondheid en leraar lichamelijke opvoeding</li>
<li>  Persoonlijke trainer</li>
<li>  Sportcoach</li>

Conjoint graad opties

De BSHHP kan worden in combinatie met één van een aantal andere graden. Dit kan je aantrekkelijkheid voor potentiële werkgevers te verhogen als je een bredere kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen en slechts vier jaar in beslag.

Een paar van de populaire studie paden zijn onder andere:

 • Sport and Leisure and Management met een tweede major in Marketing (BSpLS en BMS of BCS). Dit wordt vaak gekozen
 • door studenten die willen Sports Marketing na te streven als een carrière.
 • Sport en vrije tijd en onderwijs (BSpLS en BTchg). Als u geïnteresseerd bent in het onderwijs sport ben je zou kunnen gelden voor een gezamenlijke graad te doen, of je kan een BSpLS graad te voltooien en vervolgens een aanvraag voor een eenjarige Graduate Diploma van Onderwijs of een Master voor de Lerarenopleiding.

Praktische ervaring

Een reeks van undergraduate papers hebben een praktische component evenals degenen die uitsluitend te bevorderen leren van ervaringen op het gebied van sport en vrije tijd. Deze documenten bieden de kans om te observeren, deel te nemen, bij te dragen, te leren en kritisch reflecteren. Ze vergemakkelijken mogelijkheden voor u om het echte leven te verbinden met culturele, sociale, economische en politieke theorieën en concepten voor sport en recreatie.

Toelating en inschrijving

In te schrijven in deze mate, moet u meestal University Entrance of het equivalent daarvan. Sommige eerste jaar papers kunnen specifieke voorwaarden, dus kijk dan op de papieren catalogus. Als je niet voldoet aan de voorwaarden, kunt u contact opnemen recruitment@waikato.ac.nz want er kunnen andere routes die u kunt nemen om te studeren op dit gebied. De catalogus van papers is te vinden op papers.waikato.ac.nz.

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder