Bachelor In De Studio Kunst

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Studio Kunst

Oral Roberts University

De afdeling Kunst aan ORU erkent kunst is een uiting van geloof en inspanningen van een individu om elke student de creativiteit, het vermogen te koesteren en bellen om een ​​christelijke kunstenaar. Studenten krijgen een stevige basis mengen creatieve ervaringen met een kritische kennis van kunst verleden en heden. Studenten de studio kunstprogramma studie te selecteren onder een faculteit bestaat uit professionele werken kunstenaars met talrijke kunstwerken tentoongesteld land. De studio art belangrijkste aanbiedingen opleiding in vier disciplines - schilderen, keramiek, beeldhouwen en grafiek. Studenten kunnen de belangrijkste passen om hen te helpen voor te bereiden op een alternatief onderwijs certificering.

Schilderij

De schildercursussen verkennen traditionele tot hedendaagse stijlen van de schilderkunst. Studenten richten zich op de ontwikkeling van creatieve middelen en verwerken via verschillende media evenals verkennen van de esthetiek van zowel abstractie en observatie.

Keramiek

Het keramiek programma biedt studenten een studie van een verscheidenheid van de hand-bouwtechnieken. Aanvullende studie concentreert zich op de studie van de vorm en het genereren van ideeën in klei, met de nadruk op de pottenbakkersschijf als een instrument voor het vormen van aardewerk.

Sculptuur

Studenten in de sculptuur klassen deelnemen aan een diepgaande studie van het ontwerp en de technische methoden van de beeldhouwkunst bouw. Het benadrukken van methodes, materialen, concepten en artistieke stijl, studenten ontwikkelen vaardigheden en methoden van sculpturale vormen.

Grafiek

Prentkunst ontwikkelt conceptuele en studio vaardigheden van de student in de media en de betrokken in reliëf, diepdruk, zeefdruk en creatieve prentkunst processen. Grafici gebruiken hun vaardigheden om creatieve beeldende kunst te genereren in de gedrukte vorm.

Uitkomsten

Met een graad in kunst, carrière opties omvatten: - Art administrator - Kunstenaar - Kunst instructeur - Gallery Manager - Illustrator - Museum werknemer - Fotograaf - Restaurateur - webdesigner

Wat heb je te uit te kijken?

Stroop je mouwen op en kleur, materialen, oppervlakken, concepten, ontwerp, vorm, compositie, methoden en artistieke stijl verkennen in de loop van het invullen van diverse kunstprojecten in een verscheidenheid van media. Ontdek je eigen individuele expressie als christen kunstenaar.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan