Bachelor in de technische wetenschappen in het vervoer luchtvaart (pilot)

Transport and Telecommunication Institute

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de technische wetenschappen in het vervoer luchtvaart (pilot)

Transport and Telecommunication Institute

Heeft u ooit gedroomd te zijn bij de controles van een vliegtuig? Ervoor dat je ...

TSI kunt u uw droom te verwezenlijken en je krijgt een van de meest opwindende beroepen in de wereld - de piloot van commerciële vliegtuigen. Maar de invoering van de romantiek opzij, piloot is ook een van de meest zeer goed betaalde en verhandelbare beroepen.

Er zijn niet veel onderwijsinstellingen geven van trainingen voor de commerciële luchtvaart, en Riga Transport en Telecommunicatie Institute (TSI) is een van de weinige. Slechts 4 jaar na de inschrijving in het programma "Air Transport Flight Operations" vindt u de bachelor's degree in de ingenieurswetenschappen en het bewijs van bevoegdheid die u toelaat om een ​​co-piloot in de toekomst en na 1500 vlieguren praktijk uitgegroeid tot een kapitein ontvangen van een vliegtuig.

Gedurende TERM 2De studenten wordt verwacht dat ze medische examen. Indien een student niet aan de genoemde examen te slagen, zal hij / zij de mogelijkheid om verder te studeren in de specialiteit van een luchtvaart ingenieur hebben.

De opleiding van dergelijke specialisten wordt uitgevoerd door de Academische en professionele Aviation Centre of TSI (APAC) waarvan de activiteit is gecertificeerd door het Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA). Opleiding van specialisten in overeenstemming met de internationale normen op het gebied van de burgerluchtvaart (ICAO).

Dit is een unieke kans!

Afgestudeerden zullen het hoger onderwijs en een diploma in Aeronautical engineering, alsmede een bewijs van bevoegdheid (bevroren ATPL CPL), dat maakt het werken als piloot te verkrijgen!

Studenten zullen vliegopleiding reeds in Term 2!

Faculteit der Transport en Logistiek

Student toelatingseisen:

Leeftijd: ten minste 18 jaar oud

Onderwijs: Secundair of hoger

Fysieke Status: geldige EASA 1st Class medische verklaring;

Theoretische voorbereiding: kennis van wiskunde, natuurkunde en Engels is van groot belang. Tijdens de beoordeling van de school en examencijfers van deze disciplines bovendien worden geëvalueerd. Een speciale vaardigheid assessment kunnen worden georganiseerd door het Instituut voor degenen met een lage of geen kwaliteiten van hun middelbare school.

Emotionele, sociale competentie en geschiktheid: Alle kandidaten moeten gaan door middel van speciale tests en interviews ontwikkeld door de selectie commissie Transport en Telecommunicatie Instituut voor sociale competentie en geschiktheid assessment.

Bekroond academische graad: Bachelor of Engineering Science in Luchtvaart Transport

Specialisatie: Air Transport Flight Operations

luchtvaart piloot training
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
5,000 EUR
per jaar. Vlieguren zijn niet inbegrepen.
Locations
Letland - Riga
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Letland - Riga
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan