Bachelor in de technologie (diverse specialisaties)

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de technologie (diverse specialisaties)

Sharda University

Specialisatie:

  • Bio-Technology (BT)
  • Civil Engineering (CE)
  • Computer Science and Engineering (CSE)
  • Elektronica en Communicatie Technologie (ECE)
  • Electrical and Electronics Engineering (EEA)
  • Mechanical Engineering (ME)

Carrièrepad voor B.Tech Afgestudeerden

Met de diversiteit en evenwicht in zijn curriculum, worden de studenten voorbereid op een loopbaan in zowel de academische en industriële omgevingen. Studenten zijn voorzien van veel mogelijkheden om te communiceren met wetenschappers en professionals uit zowel de academische wereld en het bedrijfsleven, door middel van regelmatige seminars, conferenties en het bezoeken van sprekers.

Elektronica & Communicatie Engineers hebben verschillende aandachtsgebieden, zoals ontwerp, ontwikkeling, Inspectie Quality Control, Onderhoud & Service. De weinige sectoren waar Elektronica & Communicatie Engineers werk kan vinden zijn Telecommunicatie, O & O-eenheden van de openbare en particuliere bedrijven. De cursus omvat een breed scala van technologieën voor de toekomstige groei op het gebied van Electronics componenten en schakelingen, transistors, digitale elektronica, Electromagnetic Field Theory, Signalen en Systemen, Antenne golfvoortplanting, Microelectronics, Magnetron, Digital Signal Processing, Microprocessor, etc. De nadruk wordt gelegd op een aantal belangrijke stuwkracht gebieden van de toekomst, zoals Digitale Communicatie, Image Processing, Very Large Scale Integration en microcontrollers.

Electrical Engineers gelden elektronische en elektromagnetische / optische ontwerp principes voor het ontwerpen, bouwen en testen van analoge of digitale apparaten, circuits en systemen - voor verwerking, communicatie en opslag van informatie; de distributie, de omzetting, en de opslag van energie; en procesautomatisering of robotica. Toepassingsgebieden zijn communicatie, productie, kracht en energie, gezondheidszorg, computing, beveiliging, entertainment, en vele anderen.

Industrieën zoals staal, cement, nucleaire en thermische centrales; bouw, productie en operaties ook werven werktuigbouwkundigen voor tal van technische functies. In de afgelopen jaren is de vraag naar werktuigbouwkundigen enorm toegenomen in verschillende segmenten van het bedrijfsleven, zoals auto's, airconditioning, koeling, ruimteonderzoek, luchtvaartindustrie, energie, bio-mechanische industrie, fabrieken, turbine fabrieken, schip & aerospace bouwnijverheid en olie & gas exploratie.

Civil Engineers zijn werkzaam in alle grote bouwprojecten die door de staat of de rijksoverheid, de openbare werken departementen, de spoorwegen en militaire. Civil Engineers zijn meestal verplicht in particuliere bouw en vastgoed bedrijven als project engineers. Civil Engineers ook gebruikt in diverse industrieën om de structuren gerelateerd aan deze industrieën te ontwerpen. Biotechnologie wordt gezien als een revolutie wereldwijd. Als je een sterke neiging voor het ontrafelen van de mysteries van de natuur, dan is biotechsector is degene die je moet gaan voor. Met zijn grote pool van wetenschappelijk talent, wereldklasse informatietechnologie-industrie, en levendige farmaceutische sector, is India goed gepositioneerd om voren als een belangrijke speler in de wereldwijde biotech-arena. Er is een grote ruimte voor carrière in de biotechnologie in India als in het buitenland. Carrière in de biotechnologie biedt diverse kansen op werk in onderzoek, marketing en productie in de gebieden zoals geneeskunde en gezondheidszorg, veeteelt, landbouw en milieu-industrie. Biotechnologie kan worden toegepast bij de ontwikkeling van verschillende vaccins, geneesmiddelen en diagnostica, verbetering van de productie en het behoud van energie en het verhogen van de productiviteit.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates