Bachelor in de technologie van de machinebouw

Samara State Technical University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de technologie van de machinebouw

Samara State Technical University

Technologie van Machinebouw

Over de school / organisatie:

De faculteit Werktuigbouwkunde, Metallurgie en Transport Faculteit werd opgericht in 2014 door het samenvoegen van twee faculteiten - Faculteit Werktuigbouwkunde en Road Transport en Natuurkunde en Technologie Faculteit. Ondanks het feit dat wordt beschouwd als de jongste faculteit SSTU zijn, blijft bekende tradities van de mechanische faculteit in 1933 vastgesteld. Toonaangevende hoogleraren met PhD graden of Doctor in de Wetenschappen graden trein studenten om geschoold personeel te worden op het gebied van Mechanical Engineering, Metallurgie en Transport.

Over de universiteit (geschiedenis, moderne verbeteringen, school missie awards / accreditaties)

Opgericht in 1914 Samara State Technical University is toegewijd aan de zuiverheid van de wetenschap, onderzoek en innovatie. Ons doel is om de behoeften van de markt in de gebieden die we gespecialiseerd zijn met studenten uitgerust met rechtstreeks toepasselijk vaardigheden te vergemakkelijken. En we kunnen eerlijk zeggen dat de universiteit alumni met succes in de praktijk opgedane kennis te zetten.

Tegenwoordig is de universiteit omvat 3 belangrijke campussen, 17 onderwijsgebouwen, 8 slaapzalen, meer dan 50 onderzoekscentra, 2 sportcomplexen en 3 recreatiecentra.

De universiteit heeft een vergunning van het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie aan de educatieve activiteiten op het gebied van het hoger onderwijs uit te voeren (License № 1938 van 17 februari 2016). De universiteit is geaccrediteerd door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie (State Accreditation Certificate № 1676 van 22 januari 2016).

Dingen die het programma speciaal te maken

Het programma is gericht op een hoge kwaliteit van het onderwijs op het gebied van design en technologische ondersteuning van de productie van machines die geacht wordt essentieel in de moderne samenleving.

Het programma is gericht op individuen voor professionele en onderzoeksactiviteiten te trainen op het gebied van machinebouw.

We besteden aandacht aan praktische ontwikkeling van onze studenten, die ze verwerven door te werken in een breed scala van onze studiecentra, die allemaal gericht op kennis en vaardigheden van studenten op het gebied van machinebouw te verbeteren.

Gedurende de vier jaar van het onderwijs studenten te verkrijgen van kennis in disciplines als Computer Modeling, machineonderdelen en Design Principles, Machine Building Technology, Computer Aided Design en anderen. Bovendien zijn de studenten verplicht om stages te nemen om praktische vaardigheden te verwerven van het werken in de industrie.

Uitkomst voor afgestudeerden

Het programma biedt de verwerving van vaardigheden in het ontwerp en de computer technologieën op basis van moderne software pakketten van toonaangevende fabrikanten. Opgedane kennis op dit gebied zullen hoogopgeleide specialisten voor toonaangevende bedrijven en ondernemingen op het gebied van machinebouw.

Aanvraagtermijnen

De procedure Aanvraag voor het programma eindigt op 19 augustus

startdata

De procedure Aanvraag voor het programma start op 1 juni

toelatingsproces

  • Vul een aanvraagformulier - E-mail het aanvraagformulier, een kopie van uw paspoort en kopieën van uw educatieve documenten in het Engels of in het Russisch.
  • Wacht tot de officiële antwoord van de University (ongeveer 2-3 weken) - Vertaal en notarieel bekrachtigen uw educatieve documenten in de Ambassade van de Russische Federatie in uw land - Vraag een studentenvisum in uw land - Bij aankomst in Samara te dienen alle originele documenten - Teken het contract en betalen het collegegeld voor het eerste semester / jaar

Aanvragers die geen Russisch spreken zijn ingeschreven voor de eenjarige voorbereidende cursus, neem een ​​examen van de Russische taal en daarna in te dienen van de documenten voor de opleiding.

Toelatingseisen (taal, vooropleiding of opleiding, enz.)

Entry examens:

1) Wiskunde
2) Natuurkunde
3) Russisch

Lijst van documenten:

  • Internationaal paspoort
  • Migratie Card (je krijgt hem het Russische grensoverschrijdende controle)
  • 6 kleurenfoto's (grootte 3 x 4)
  • Educatieve documenten (high school diploma) en hun gewaarmerkte afschriften, vertaald in het Russisch en notariële door een gecertificeerde advocaat in het thuisland van de kandidaat.
  • een certificaat van de gezondheid, afgegeven door de officiële instantie van het land van herkomst en de originele medische verklaring dat HIV-negatief resultaat genomen in de afgelopen 30 dagen bewijst

Lengte van het programma

4 jaar full-time studie

Kosten

Dit programma is alleen beschikbaar na ontvangst van de beurzen van de Russische regering.

Scholarship informatie

Internationale kandidaten hebben een kans om de beurzen te ontvangen van de Russische regering. Voor het aanvragen van dergelijke beurzen moet u contact opnemen met de vertegenwoordiger kantoor van Rossotrudnichestvo in het land van uw woonplaats.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Russisch
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
82,400 RUB
Dit programma is alleen beschikbaar na ontvangst van de beurzen van de Russische regering.
Locations
Rusland - Samara, Oblast Samara
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Rusland - Samara, Oblast Samara
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan