De cursus behandelt onderwerpen en begrippen zoals framing van ondernemingen in termen van mensen, kansen, context en de deal. Studenten zullen worden uitgerust met het management, technologie en technopreneurship kennis. De speciallity van dit programma ligt binnen de 24 vakken aangeboden die volledig gericht zijn op de ontwikkeling van de studenten om de echte technopreneur zijn.

BTEC studenten zal deelnemen aan twee business plan onderwerpen; een die is gerelateerd aan de algemene zakelijke onderneming en een andere die gespecialiseerd is in de technologie gebaseerde zakelijke onderneming. Dit zal de leerlingen helpen bij het opstarten van bedrijven, terwijl nog steeds het nastreven van hun diploma of na je afstuderen. De BTEC studenten worden bij het zoeken naar zakenpartners en venture capital om hun business ideeën om te zetten in realiteit. Af en zakelijke evenementen worden georganiseerd om de bovenstaande intentie ondersteunen.

CARRIERE PROSPECT

De carrière vooruitzicht voor deze afgestudeerden kunnen worden onderverdeeld in twee gebieden. Ze zouden kunnen zijn succesvolle personen die een bedrijf vooral starten in op technologie gebaseerde entiteit. Ze kunnen ook een intelligent werknemer in elke ondernemerschap ondersteunende sectoren, zoals financiële instellingen, consultancy en adviesorganen, onderwijs, opleiding providers, etc. zijn

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 17 andere vakken van Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
8 semesters
Voltijd
Prijs
12,438
voor het eerste jaar. 11,770.00 RM voor de volgende jaren.