Bachelor In De Theologie (bth)

George Whitefield College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Theologie (bth)

George Whitefield College

Bachelor in Theologie (BTh)

GWC's bachelor in de theologie is ingeschreven onder de ID 61870, NQF Level 5-7 van het Zuid-Afrikaanse Kwalificatiedienst.

Doel

Dit 3-jarige full-time programma op NQF 5 - 7 zal u voorzien van de opleiding en training die nodig is voor een professioneel ministerie, het Woord van God leren en leiderschap in een christelijke kerk, gemeenschap of organisatie. De kwalificatie zal u de mogelijkheid bieden om kennis van het christelijk geloof te integreren met vaardigheden die essentieel zijn om christelijke gemeenschappen te bedienen en te leiden en bijdragen aan de ontwikkeling en transformatie van de bredere maatschappij.

Inhoud

BTh onderwerpen zijn onder meer:

  • Systematische Theologie en Ethiek
  • Kerkgeschiedenis
  • Bijbelse studies bestaande uit het Oude Testament, het Hebreeuws, het Nieuwe Testament en het Grieks
  • Missie en cultuur
  • praktische ministerie

Uitkomsten

Als afgestudeerd aan de bachelor in de theologie zou je een pastorale leidersrol moeten vervullen in een christelijke kerk, gemeenschap of organisatie, een gewone predikings- of onderwijssrol ondernemen en mensen trainen voor diverse ministeries binnen en buiten de kerk.

Toelatingseisen

Een nationaal senior diploma, of een equivalent daarvan, met een matriculatie vrijstelling, en met een minimum van 60% in Engelse taal, in combinatie met een prestatiecijfer van 4 of beter in vier vakken uit de aangewezen vaklijst. (Per staatskoerant nr. 751, 11 juli 2008).

Studenten buiten Zuid-Afrika, die Engels als tweede taal hebben, kunnen een TOEFL-test (of soortgelijk) afronden om Engelsvaardigheid te bewijzen op een niveau dat geschikt is voor academische studie (zie uitleg onderaan deze pagina) . Voor informatie over het Prospectus en de kosten van onze bacheloropleiding, raadpleeg dan onze website.

Engels Vereiste

Buitenlandse studenten die Engels als een tweede taal hebben, kunnen een TOEFL-test (of vergelijkbaar) afleggen om de taalvaardigheid in het Engels te bewijzen op een niveau dat geschikt is voor academische studie.

Engelse taalvereiste: U moet een Engelse taalkwalificatie hebben op een cursus aan de universiteit. De minimale aanvaardbare Engelse taalvereiste voor bacheloropleidingen is IELTS - 6.0 algemeen en 5,0 voor het geschreven element. Dit komt overeen met 213 in de geautomatiseerde TOEFL test, 550 in de geschreven TOEFL test, of 79 - 80 in de internet gebaseerde TOEFL test.

De volgende link stelt u in staat om meer te weten te komen over de IELTS- en TOEFL-tests en u in staat te stellen een leer- en testcentrum te lokaliseren in de buurt van waar u woont.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
31,000 ZAR
Locations
Zuid-Afrika - Kaapstad
Startdatum: Feb. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2018
Zuid-Afrika - Kaapstad
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
TuitionFee: BTH