Bachelor in de theologie

Hardin-Simmons University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de theologie

Hardin-Simmons University

De Logsdon School of Theology

Ik ben zeer dankbaar voor uw interesse in Logsdon School of Theology. Het verkennen van Gods oproep om bediening in uw leven presenteert spannende vooruitzichten en besluiten. De keuze van een school waar je je voorbereiding voor een leven van dienst in de bediening zal blijven is een van de meest belangrijke die je maakt. Onze wens is dat je een duidelijk gevoel van richting moet u de volgende stappen te nemen in reactie op Gods roeping. Laat me even de tijd om te verkennen met je redenen om te kiezen Logsdon nemen.

Ten eerste zal je studie met een uitstekende theologische faculteit. De Logsdon faculteit belichaamt het hoogste niveau van academische beurs met een diepe passie voor de kerk. Ieder lid van de faculteit heeft een uitstekende academische geloofsbrieven, maar ook brengt een schat aan ervaring door met lokale kerken om de klas. Bij Logsdon zijn wij van mening dat de theologische opleiding zowel geest en ziel moeten betrekken. We plaatsen een prioriteit op geestelijke vorming, alsmede een grondige academische opleiding. Onze klassen zijn bewust klein, zodat studenten echt krijgen om hun professoren weten. Studenten en docenten communiceren ook buiten de klas door aanbidding ervaringen, speciale bijeenkomsten op de campus, en sociale bijeenkomsten.

De Logsdon Master of Divinity programma biedt de noodzakelijke voorbereiding tot beroepsopleiding ministerie in te voeren. Wij bieden vijf tracks die het mogelijk maken een student om zijn / haar opleiding als antwoord op Gods roeping specialiseren: Pastoraat, Onderwijs Ministerie, Family ministerie, Geestelijke Verzorging ministerie, en missies en Cross Cultural Ministerie. Elke track biedt de leerling met essentiële kennis van de klassieke disciplines - bijbels, theologische en bediening - terwijl ook de ontwikkeling van de nodige vaardigheden voor de bediening in de 21e eeuw. Wij combineren kwaliteit klas ervaringen met bediening based learning om onze studenten voor te bereiden voor het serveren van Gods Koninkrijk. Abilene, de toegangspoort tot "The Big Country," is een regionaal centrum voor west en centraal Texas met vele mooie kerken verspreid over het gebied.

Logsdon biedt ook een Master of Arts in Religie ontworpen voor diegenen die een geavanceerde graad in de godsdienst. Deze graad is ideaal voor mensen die overwegen verdere graduate studie.

De prachtige faciliteiten van Logsdon bevinden zich in het hart van een bruisende universiteitsstad. Studenten en hun families kunnen genieten van de culturele evenementen wordt geboden door de universiteit, waaronder concerten, theater, en atletiek. De universitaire omgeving biedt een rijke omgeving voor een dialoog met andere academische disciplines als onderdeel van de Logsdon ervaring.

Zoals u biddend overwegen waar uw voorbereidingen voortzetten voor een levensduur van de bediening, ik hoop dat u volledig te verkennen van de mogelijkheden die u te wachten staan ​​op Logsdon. Wij zijn een betrokken gemeenschap van mensen die vitaal zijn bezig met het uitrusten van mensen om Gods roeping op hun leven te vervullen. Wij nodigen u uit om met ons mee, en staan ​​klaar om te helpen op elke manier we kunnen.

Met vriendelijke groet, Don Williford - Dean, Logsdon School of Theology

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
12,615 USD
Locations
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Abilene, Texas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan