Bachelor in de toegepaste informatica

Cracow University of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de toegepaste informatica

Cracow University of Economics

Toegepaste Informatica faculteit - kennis en vaardigheden nuttig zijn in de moderne samenleving en de economie van de 21ste eeuw

Beroep van de toekomst.

In de wereld van de informatiemaatschappij en de e-economie de mogelijkheid moderne te gebruiken Computer Science tools en technieken is een van de grootste kansen voor het vinden van een arbeidsovereenkomst. Mere kennis van IT kan niet genoeg voldoende zijn, hoewel, omdat de computer science experts in de grote vraag, vooral als ze ook zijn gespecialiseerd in management, financiën, bankwezen, boekhouding, administratie, handel, productie en logistiek.

Computer Scientist, dat betekent dat wie?

In de afgelopen 30 jaar de technologie op het gebied van IT ontwikkelde zich snel. Informatica, als zowel het gebied van onderzoek en professionele specialisatie, is verdeeld in afzonderlijke delen. In beroepscategorieën, is een computer wetenschapper gezien als een algemeen trefwoord, terwijl de analyse, computer-aided design, de implementatie of beheer experts zijn in grote vraag op de markt, evenals medewerkers met smalle specialisatie (informatiesysteem, databases, ICT-infrastructuur etc ). Bovendien zijn sommige van de specialiteiten neiging te verdwijnen (bv ontwikkelaar van besturingssystemen), terwijl de andere een periode van snelle ontwikkeling (bijvoorbeeld kennismanagement) ervaren. Toch, met een solide basis in de schepping en het gebruik van informatiesystemen staat garant voor een ruime mogelijkheden voor actie in de toekomst, waardoor de moderne computer wetenschappers om hun loopbaan te ontwikkelen als gevolg van de wereldwijde arbeidsmarkt.

Communicatie - te begrijpen en anderen te beïnvloeden

In de afgelopen jaren, elk wetenschapsgebied ontwikkelde een eigen taal. Om die reden een barrière van onderlinge communicatie en begrip tussen een gebruiker en IT-expert werd een belemmering voor de effectieve uitwisseling van informatie tussen hen. Dat is de reden waarom "agile" methode, die een nauwe samenwerking gaat, krijgt veel steun. Specialisten met uitgebreide kennis over de werking van verschillende organisaties (economie, management) in combinatie met beroepsopleiding in de informatica en communicatie-efficiëntie nodig zullen zijn in de nieuwe kenniseconomie.

niche-specialisten

Na analyse van IT-ontwikkeling systemen proces (Analyse - ontwikkeling - implementatie - exploitatie) kan worden gezegd dat er geen tekort aan goede programmeurs in Polen (ontwikkelingsfase). Echter, de analyse, implementatie en exploitatie fase blijven schaars. Die fasen moeten domeinkennis precies.

Gebied van administratie, management, financiën, verzekeringen, marketing, diensten, enz zijn de gebieden Cracow University of Economics interesseren. Dat is de reden waarom CUE is de enige universiteit die het beste economen tussen computer wetenschappers en beste computer wetenschappers onder economen kan voeden op hetzelfde moment. Zij zullen deskundigen in de analyse, het ontwerp, de implementatie en exploitatie zijn; vertrouwd gemaakt met computer-aided design zullen ze het groeiende gat in de markt te vullen

Genesis

Faculteit Toegepaste Informatica aan Cracow University of Economics is een vervolg op eerdere studies - Informatica en Econometrie - deze functioneert al meer dan 20 jaar. Op basis van informatie van de afgestudeerden evenals huisartsen en werkgevers was een unieke curriculum voorbereid. Het is gericht op studenten die willen zowel uit te breiden hun kennis en undestanding van Informatica en ook binden hun toekomst met de oprichting en het gebruik van IT.

Vorige generatie

De vorige afgestudeerden zijn, zowel in IT-bedrijven en adviesbureaus zowel toegepast. Bovendien werken ze in verschillende instellingen die informatiesystemen gebruiken als een essentieel onderdeel van het functioneren (financiën, verzekeringen, telecommunicatie) en in de administratie (vaak in midden- en hoger management).

Graduate profiel

Informatica afgestudeerden zullen leren over het moderne Computer Science gereedschappen, Technieken en bedrijfsprocessen.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om een ​​aanvraag voor IT-specialist posities in IT-bedrijven, alsmede in de economische en de publieke sector. Zij is verantwoordelijk voor: - analyse en ontwerp van informatiesystemen, - software-ontwikkeling, - implementatie van computersystemen, - ontwerp, gebruik en onderhoud van computernetwerken, - gebruik van internet in het bedrijfsleven (E-business), - het beheren van informatiesystemen en computernetwerken, - analyse en verwerking van gegevens voor verschillende gebruikersgroepen, - coördinatie van de werkzaamheden, het creëren van eisen specificaties en het testen van kant-en klare systemen zal Toegepaste Informatica afgestudeerden in staat zijn om computersystemen te maken, ze gebruiken (effectief en professioneel) en vormen de manier waarop organisaties opereren (ze zullen de interne processen te begrijpen).

Afgestudeerden zullen werk vinden in:

  • Productie- en dienstensector, - overheid, de lokale overheid en het onderwijs administratie, - bedrijven financiële sector (banken, verzekeringen, makelarij), - projectplanning en management consulting bedrijven, - R & D-instellingen, - computersystemen ontwikkelen van bedrijven, - kleine en middelgrote en kleinbedrijf, zal Afgestudeerden teamwork organiseren en goed te communiceren met andere werknemers. Ze zullen een goede kennis van twee vreemde talen, met inbegrip van B2 niveau van Gemeenschappelijk Europees Referentiekader in een van hen.

Kansen voor voortgezet onderwijs in de tweede cyclus studies, evenals de mogelijkheid om te worden toegepast na de eerste cyclus tijdens de voorbereidende werkzaamheden in aanmerking werden genomen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Polen - Krakau, Woiwodschap Klein-Polen
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates