Bachelor in de toegepaste informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

informatics01

Bachelor in de Toegepaste Informatica

De bachelor degree opleiding in de Toegepaste Informatica biedt het aan de grond die nodig is voor een loopbaan in de computersystemen (met inbegrip van zowel hardware als software aspecten) en in geavanceerde toepassingen van computers. Het biedt ook een belangrijke achtergrond voor de follow-on masteropleiding programma.

De studenten leren wiskundige fundamenten, krijg achtergrond in de mathematische statistiek, en leer dieper objectmodellering, programmering technieken, ontwerp en implementatie van informatiesystemen, computersystemen en webtechnologieën. Naast deze 'technische' disciplines, leren de studenten basiskennis van het management en professionele Engels. Praktische vaardigheden worden benadrukt in alle gebieden.

De afgestudeerde van dit programma zal werken in functies als programmeur, ontwerper en beheerder van informatiesystemen en computernetwerken, of webdesigner. Het profiel van de toegepaste informatica afgestudeerde is zeer geschikt voor het midden-niveau leidinggevende posities in bedrijven en ondernemingen, maar de afgestudeerden hebben ook genoeg kennis om hun eigen bedrijf te starten.

  • De duur van de opleiding: 3 jaar
  • Het collegegeld voor een academisch jaar: 3000 EUR
  • De deadline voor het indienen van aanvraagformulieren: 31 maart.
informatics02
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University Of Hradec Králové Faculty of Informatics and ManagementFaculty of Informatics and Management was founded in 1993, and since then it has become a sought-after institution due to its expert a ... Lees meer

University Of Hradec Králové Faculty of Informatics and ManagementFaculty of Informatics and Management was founded in 1993, and since then it has become a sought-after institution due to its expert academic staff, dynamic development and attractive offer of study programmes in the field of informatics and management. Lees Minder