Bachelor In De Toegepaste Informatica

Allegheny College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Toegepaste Informatica

Allegheny College

Bachelor in de Toegepaste Informatica

De wetenschap van de computer gaat veel verder dan hardware en software vragen. Allegheny toegepaste informatica majors inzicht in de theorieën en concepten achter de technologie, en er is bijna geen grens aan de manieren waarop deze brede kennis kan worden aangepast.

Het programma is ontworpen om een ​​solide basis in de principes van de discipline gecombineerd met praktische ervaring in software systemen ontwerp, implementatie en analyse. Het begint met een breedte-eerst inleiding computing, waaronder de programmering en datastructuren, begeleid door onderwerpen van verschillende programmeertalen, besturingssystemen en analyse van algoritmen.

De inleidende cursussen worden gevolgd door een set van "kernvakken" specifiek afgestemd op de essentie van de discipline vast te leggen als het gaat om het accent van het betreffende programma. Studenten kiezen vervolgens uit de beschikbare geavanceerde cursussen en toepassingen cursussen om een ​​programma te voldoen aan hun specifieke behoeften te ontwerpen.

Het sluitstuk van de belangrijkste programma is een junior jaar onderzoek en projectmanagement methoden cursus gevolgd door een hogere thesis of project.

  • Double en-student ontworpen majors beschikbaar zijn en aangemoedigd

Major in Applied Computing

48 semester uur in de informatica, waaronder: drie basiscursussen (Introduction to Computer Science I en II en Discrete Wiskunde); vier kernvakken (Computer Organization, programmeertalen, Analyse van algoritmen en Software Design); een cursus voor gevorderden in Computer Architecture, Compiler Design, of besturingssystemen; één toepassingen cursus in Human-Computer Interaction, databases, netwerken, of Artificial Intelligence; een stage Seminar en Stage; en een economie en een wiskunde-eenheid.

carrière gegevens

  • College-breed, 95 procent van Allegheny Afgestudeerden die een baan zoeken werk vinden binnen vijf maanden na aanvang.
  • De meest populaire gebieden met geavanceerde graden: universiteit / hogeschool onderwijs / onderzoek, applicatie consultant, systems engineer, onderzoek informaticus
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Meadville, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates