Bachelor In De Toegepaste Natuurkunde

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Toegepaste Natuurkunde

Oral Roberts University

De techniek belangrijke fysica is ontworpen om de nodige instrumenten te bieden voor studenten om een ​​professionele fysici die ervoor kiezen om de industrie, professionele school en / of graduate school betreden worden. Toepassing van natuurkundige concepten in de techniek wordt benadrukt in diverse opleidingen waar studenten een goede basis van de wetten van de natuurkunde, evenals een solide wiskundige achtergrond.

ORU Onderscheidende kenmerken

ORU engineering programma heeft een brede liberal arts basis. Deze onderscheidende stichting leidt studenten in de toepassing van wetenschap en technologie voor het verbeteren van de wereld, in staat stelt afgestudeerden om de engineering en wetenschappelijke gemeenschappen in te voeren en bij te dragen aan de genezing van de menselijke conditie.

Techniekstudenten bij ORU hebben de mogelijkheid hun leren en testen theorieën toe te passen in de echte wereld. Studenten op alle niveaus betrokken zijn met creatieve, cutting-edge projecten. Projecten uit het verleden zijn onder andere: - een full-sized composiet vliegtuigen - een op afstand bestuurbare-mijn vegen robot - een haai-hap meter

Uitkomsten

Ingenieurs zijn in hoge vraag en typisch ontvangen high-aanvangssalarissen. Sommige ORU afgestudeerden ervoor kiezen om na te streven graduate studies aan grote universiteiten. Velen ook werken voor een breed scala van industrieën, waaronder Baker Hughes, Danaher, Boeing, GE, Cessna en Toyota en zet ook hun technische vaardigheden te gebruiken op het zendingsveld.

Met een graad in de natuurkunde, carrières zijn verkrijgbaar in: - Onderzoek - Overheid labs - Industry of non-profit organisaties - Engineering - Geneeskunde - Wet - Zaken - Onderwijs

Wat heb je te verheugen op?

  • Een voorproefje van hands-on ervaring vanaf het begin
  • Kleine klassen die een-op-een hulp bieden als dat nodig is
  • Professoren die echt zorg en wil je zien te slagen
  • Werken met en het krijgen van klasgenoten uit alle lagen van de bevolking en de ervaringen / li> weten
  • Leren cutting edge vaardigheden en technieken met echte applicatie
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan