Bachelor in de value chain management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

supply chain management

Korte introductie

De 3½-jarige volledige opleiding in Value Chain Management wordt in het Engels gegeven en bereidt studenten voor op een loopbaan in het bedrijfsleven en de industrie. Je zult de vaardigheden en kennis verwerven die nodig zijn om de manier te managen waarop bedrijven grondstoffen als input ontvangen, waarde toevoegen aan de grondstoffen via verschillende processen en bovendien afgewerkte producten aan klanten verkopen. Dit wordt bereikt door analyses, verbetering en innovatie van waardeketens in wereldwijde zakelijke omgevingen. Het programma vindt plaats op Campus Horsens en op Campus Aarhus C.

Inhoud en structuur

Het doel van het Value Chain Management-programma is om u een overzicht te bieden van het netwerk van processen dat leidt tot de productie en marketing van goederen. Je leert deze processen vanuit een algemeen perspectief te bekijken.

Het programma omvat zeven semesters die verschillende onderwerpen behandelen, zoals marktgericht supply chain management. Elk semester wordt afgesloten met een semesterproject.

Het programma wisselt af tussen individueel werk en groepswerk, en het combineert theorie en praktijk door projectwerk. Vanaf het eerste semester zullen alle projecten in nauwe samenwerking met verschillende bedrijven worden uitgevoerd, waardoor je de kans krijgt om met echte uitdagingen te werken.

Tijdens het vijfde semester van dit programma, heb je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen tijdens een stageperiode, waarbij je werkt voor een internationaal bedrijf in Denemarken of in het buitenland.

In het 6e semester kies je een profiel, terwijl het laatste 7e semester gericht is op het Bachelor-project.

De flexibiliteit van het programma en de verscheidenheid aan keuzevakken kunt u ook om uw eigen studieprofiel en specialisatie te maken.

Specialisaties en Carrièremogelijkheden

Het programma is opgebouwd rond thema's die je naar twee profielen leiden:

Wereldwijde bedrijfsontwikkeling
Informatietechnologie en productiebeheer


Waardeketenmanagers worden vaak gebruikt in een breed scala van banen. Wat deze taken gemeen hebben, is dat ze zich concentreren op procesoptimalisatie.

De meeste waardeketenmanagers zullen uiteindelijk een baan vinden in functies die managementuitdagingen met zich meebrengen, zoals:

  • Projectleider
  • Inkoopmanager
  • Planning Manager
  • Manager logistiek
  • Productie Manager

Toelatingseisen

Vereisten voor internationale studenten:

  • Diploma's en diploma's hoger secundair onderwijs (stuur ook een kopie van het transcript of records vertaald in het Engels).
  • De internationale en de Europese baccalaureaat. - De bovenstaande certificaten moeten het bewijs leveren van de Engelse taalvaardigheid die overeenkomt met een Deens B-niveau (minimaal 2 jaar op het niveau van het hoger secundair onderwijs) en een B-niveau in de wiskunde.
  • Bachelordiploma in relevante vakken van universiteiten in Afrikaanse landen, Bangladesh, India, Pakistan, China en de Filippijnen.
  • Documentatie van uw huidige Engelse taalniveau. We accepteren de TOEFL-test, de TOEIC-test, de IELTS-test of de Cambridge ESOL-test.

U kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan de Engelse taaltoetstoets van het VIA University College (VIAT / e).

Kandidaten die moedertaalsprekers zijn of een bewijs van middelbare schoolopleiding hebben uit het VK, Australië, de VS, Canada en Nieuw-Zeeland zijn vrijgesteld van de toelatingseisen voor Engels.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world.

VIA University College is Denmark’s largest and most international university of applied sciences with a total of 19,000 students of which 3,500 are international students from all over the world. Lees Minder
Herning , Horsens , Aarhus + 2 Meer Minder