Bachelor in de veehouderij (EFD)

Aeres University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de veehouderij (EFD)

Aeres University of Applied Sciences

Het programma is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in een studie in de veehouderij zijn. Melkkoeien, varkens en pluimvee zijn de belangrijkste focus van deze studie, die uitgebreide praktische training en het contact met de industrie omvat.

Studenten worden opgeleid voor functies als adviseur, sales manager, onderzoeker, beleidsmedewerker en ondernemer. Ze studeren aan Aeres UAS in Dronten (Nederland) en Groupe ESA in Angers (Frankrijk). De verschillende vaardigheden die nodig zijn om deze posities met succes te vervullen worden uitgebreid geoefend. Het programma omvat ook technische vakken, zoals diervoeding, diergezondheid en dierenwelzijn. De veehouderij heeft een grote behoefte aan hoogopgeleide boerderij opvolgers, adviseurs en managers die een affiniteit met de agrarische sector.

De universiteit in Dronten is een van de gerenommeerde agrarische universiteiten in Nederland op het gebied van ondernemerschap. Het gaat niet alleen om kennis, het is ook een kwestie van het ontwikkelen van jezelf als een ondernemend persoon.

De toegevoegde waarde van je studie in Frankrijk

De Groupe ESA is gevestigd in West-Frankrijk, de toonaangevende Franse agrarische en agro-business regio. Met zijn 2.630 studenten, Groupe ESA is de grootste instelling voor hoger onderwijs voor life sciences in Frankrijk. Het biedt een breed scala aan programma's in 10 grote sectoren: landbouw, voedsel, landschapsbeheer, milieu, tuinbouw, wijnbouw, detailhandel, handel, agribusiness management en Ruimtelijke Ordening.

De belangrijkste kenmerken van de educatieve ervaring bij Groupe ESA zijn gericht op intensieve begeleiding en een verlangen om een ​​gevoel van ondernemerschap te ontwikkelen met een nauwe relatie met het bedrijfsleven. De constante uitwisseling met het bedrijfsleven maakt Groupe ESA voor een verblijf in harmonie met de uitdagingen en de realiteit van de werkplek. Angers is een bruisende stad met een uitzonderlijk erfgoed, op slechts 90 minuten van Parijs en 60 minuten van de Atlantische Oceaan. Vanwege de lange traditie van de tuinbouw, Angers is vandaag de dag het belangrijkste centrum voor de plantaardige productie en verwerking in Europa, met name zaden. Het is ook een eerste klas economisch centrum voor de voedingsindustrie, banken en logistieke bedrijven.

Studeren in Nederland en Frankrijk geeft studenten de kans om andere culturen te ontdekken en de menselijke kwaliteiten van respect, openheid, tolerantie en vindingrijkheid te ontwikkelen.

Competenties

Succesvolle afgestudeerden zullen bevoegd voor de volgende expertisegebieden zijn:

 • Consultancy en advies over dierlijke productie
 • Marktontwikkeling en marketingstrategieën voor dierlijke producten
 • Beleid instituten op nationaal en internationaal niveau (EU)
 • dierlijke productie Toegepast onderzoek
 • Ondernemingsschap

Double degree

Aeres University of Applied Sciences en Groupe ESA biedt een double degree Europees Engineer Degree-programma (EED) voor studenten in de veehouderij voor een succesvolle carrière in een van de volgende profielen:

 • Consultant en adviseur
 • Sales en account manager
 • Ondernemerschap en business management
 • Onderzoeker dierlijke productie
 • Nationaal of EU-beleidsmedewerker

Inschrijven

Succesvolle kandidaten voor de 1,5 jaar Bachelor opleidingen moeten beschikken over:

 • Voltooid BTS, TU Delft, HND of Licence 2 of ten minste drie jaar van de universitaire studie in de landbouw of een verwante
 • Een minimum score van 550 in de TOEFL-Engels-test of een formeel erkend gelijkwaardig zoals de IELTS (level 6.0) of IBT (79)
 • De mogelijkheid om coherent te formuleren in geschreven Engels, en een visie op de gekozen järeä van belang hebben. Essay schrijven is een onderdeel van de selectieprocedure
 • Sterke motivatie succesvol in de sector te
 • Teamgeest, een flexibele instelling in een internationale werkomgeving
 • Financiering in de vorm van een subsidie ​​of een stipendium, of particuliere middelen

Kwalificatie

Na het succesvol afronden van dit eenjarige programma, zal afgestudeerden een diploma Ingenieur (bachelor graad) en de Licence Professionelle in de veehouderij te ontvangen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Aeres University of Applied Sciences
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
18 maanden
Voltijd
Locations
Canada - Halifax, Nova Scotia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Almere, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Dronten, Flevoland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan