Bachelor in de visuele en digitale productie

Effat University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de visuele en digitale productie

Effat University

Er is een groeiende behoefte aan vrouwen met een sterke opleiding in de nieuwe media. Het Ministerie van Visuele en Digital Production (VPD) bij Effat University biedt een uitstekende Bachelor diploma in deze belangrijke. Studenten in het VDP-programma zal worden ingevoerd om onderwerpen belangrijk om de visuele en digitale productie, in dit creatief gericht zijn er natuurlijk een combinatie van film, visuele effecten en media met de gebruiker interactiviteit in verschillende contexten, met inbegrip van korte films, animaties en post -productie, met inbegrip van visuele en audio-effecten, digitale interfaces, game design, interactief speelgoed en mobiele content, evenals technisch gerichte vakken zoals programmeren, databases.

Deze flexibiliteit betekent dat je kunt ontwikkelen als een filmmaker, ontwerper en / of een technisch ontwikkelaar en krijgen niet alleen de creatieve vaardigheden die nodig zijn, maar ook de praktische kennis om uw inzetbaarheid te waarborgen in de creatieve sector. De VDP curriculum is ontworpen om studenten te voorzien van de vaardigheden die zij nodig hebben om te ontwikkelen niet alleen academisch, maar ook professioneel.

Het ministerie VDP biedt vier tracks:

  • Video Production
  • Animatie
  • Scenarioschrijven
  • Interactive Media

Video Production (VDPN)

De Production spoor richt zich op de productie van stilstaande beelden, video en geluid, met aandacht voor filmische en televisie-expressie, evenals nieuwere vormen van web-based en mobiele storytelling.

Animatie (VDPA)

Dit nummer verkent de kunst van de animatie, met aandacht voor zowel traditionele als digitale technieken, met de nadruk op de diverse rollen animatie momenteel speelt binnen de grotere digitale media-ecosysteem. Scenarioschrijven (VDPS)

Deze track richt zich op scenarioschrijven, met als doel het helpen schrijvers leren hoe ideeën en verhalen in de vorm van scripts uit te drukken. De track zal fundamentele formaten (de narratieve functie, documentaire, tv-drama), evenals opkomende formaten, waaronder in verkorte vorm storytelling voor mobiele apparaten en transmediale storytelling onderzoeken.

Interactive Media (VDPI)

De Interactive Media circuit verkent de creatieve en kritische potentieel van de media vormen die interactie van de gebruiker uit te nodigen, met inbegrip van game design.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Saoedi-Arabië - Djedda, Mekka
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan