Bachelor in de visuele presentatie en tentoonstelling design

Fashion Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de visuele presentatie en tentoonstelling design

Fashion Institute of Technology

Bachelor in Visual Presentatie en Exhibition Ontwerp

A-verkeer stoppen etalage. Een Central Park kiosk vertelt het levensverhaal van de vlinders. Een 7.000-square-foot museum tentoonstelling over duurzaam ontwerpen. Visuele presentatie en de tentoonstelling ontwerpers te nemen op een breed scala aan projecten voor de winkels, musea, showrooms, themaparken, en speciale evenementen. Ze zijn verhalenvertellers in drie dimensies, het creëren van omgevingen die inspireren, informeren en overtuigen.

Dit programma biedt een diepgaande, interdisciplinaire opleiding die bereidt je voor exposities en presentaties van conceptualisering creëren door middel van fabricage. In cursussen gegeven door professionele ontwerpers met uitgebreide ervaring leert u om een ​​verscheidenheid aan materialen en technieken, waaronder rekwisieten, elektronische media, en verlichting gebruiken.

U zult vaardigheden in het grafisch en ruimtelijk ontwerp te ontwikkelen, het opstellen van plannen en verhogingen, en de technologieën die worden gebruikt in de industrie. Hands-on fabricage ervaring wordt aangeboden door het gebouw van displays, modellen en on-campus tentoonstellingen, waaronder een grote eindpresentatie in The Museum at FIT.

U vindt de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om omgevingen te ontwerpen voor een breed scala van klanten te krijgen, en afstuderen met een portfolio van het werk aan potentiële werkgevers te laten zien.

Highlights

  • De Visual Presentatie en Exhibition Ontwerp opleiding, de eerste en enige in zijn soort in het land is nu in zijn vierde decennium.
  • Studenten werken aan concrete projecten met industriële partners zoals Sony, Macy's, Target, en Vespa.
  • De studenten hebben voorstellen voor tentoonstellingen gemaakt op het Children's Museum of Manhattan, Wildlife Conservation Society, New-York Historical Society, en vele andere non-profit en corporate organisaties.
  • Klaslokalen zijn professionele workshops volledig uitgerust met de instrumenten van de handel.

In dit programma, zult u:

  • weergeven van uw werk aan de industrie en het publiek in de grote campus tentoonstellingen.
  • netwerk met professionals uit de industrie bij gastcolleges, seminars en off-campus evenementen.
  • inspiratie stappen van de campus in New York City-winkels, musea en galeries.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates