Bachelor In De Voedingswetenschap

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Voedingswetenschap

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Bachelor in Food Science

Het eten beleid van de Indonesische overheid is gericht op voedselsoevereiniteit te bereiken en zich richten op - onder andere - het verhogen van de beschikbaarheid van voedsel, kwaliteit van de voedseldistributie, het verbeteren van de toegankelijkheid voedsel, en het verbeteren van de voedselconsumptie kwaliteit en voeding. Eten moet beschikbaar zijn in voldoende hoeveelheid, veilig, voedzaam, in goede kwaliteit en betaalbaar zijn door de gemeenschap aan de voedingsbehoeften voor een gezond en voorspoedig leven te ontmoeten. Op mondiaal niveau, wordt de behoefte aan adequate, kwaliteit, veilig, voedzaam en gezond voedsel ook steeds meer. Er is een enorme vraag naar voedsel om de levensstijl van de maatschappij in de ontwikkeling en de ontwikkelingslanden ondersteunen. Food industrie in Indonesië en in de wereld groeit snel aan dergelijke eisen te voldoen. In lijn met dat, beleidsmakers en regelgevende instanties in levensmiddelen moeten worden bijgewerkt met de ontwikkeling van de gezondheid van de bevolking te garanderen. Vandaar, is het sterk vereist personeel met de competentie in voedsel wetenschap die in staat zijn om voedsel te produceren, aan chemische, fysische en microbiologische eigenschappen van voedsel te meten, om de voedselveiligheid te garanderen, en om de innovatie in food science hebben door middel van een multidisciplinaire aanpak.

Wereldwijd is de ontwikkeling van Food Science ongelooflijk vergevorderd, zoals blijkt uit diverse onderzoeken gedaan om de voordelen van voeding voor gezondheid en kwalitatief betere voedsel onderzoeken, gaande van de oogst, de verwerking, verpakking en opslag tot verbruik van de consument. De bijdrage van Food Science kan ook worden gezien van het voedsel dat iedereen nu kan genieten van voedingsmiddelen die veilig, lekker, voedzaam, in voldoende hoeveelheid en variatie, handig, en betaalbaar zijn.

Food Science programma op undergraduate (of bachelor) niveau I3L is ontworpen om aan de behoeften voor het personeel en de beoefenaars in food sectoren, zoals de voedingsindustrie, voedselbeleid en regelgevende instanties, consumenten vereniging, en onderzoek en educatieve centra vervullen. De Food Science programma koppelt de theoretische studies en praktische werken voor de toepassing ervan in de moderne voedingswetenschap veld.

Unique Value Points

Food Science geldt biologie, chemie, fysica en engineering tot voedsel kenmerken te bestuderen, de onderliggende principes van voedsel achteruitgang, en de beginselen voor de verwerking van levensmiddelen. In lijn met de wetenschap en technologie-ontwikkeling, Food Science geldt ook voor de andere tak van wetenschappen, zoals voeding, biotechnologie, genetica, computer, en materialen voor de productie van levensmiddelen aspecten te bestuderen, zoals de aanvaardbaarheid van consumenten om bepaalde voedingsmiddelen, voedingswaarde van voedingsmiddelen, en voedselveiligheid.

Het programma in Food Science is ontworpen om een ​​geleidende leeromgeving en leerproces te verstrekken aan academische uitmuntendheid, industriële en zakelijke praktijken, en de steun van de overheid te combineren zoals bekend door triple helix in het onderwijs.

De Food Science programma zal zich richten op het verkennen en benutten van de Indonesische biodiversiteit op het gebied van voedsel. De leeractiviteiten in Food Science programma is ingericht op een zodanige wijze aan de deelnemers 'leiderschap en communicatieve vaardigheden en praktijken aan te scherpen, zodat de afgestudeerden klaar om de wereldwijde arbeidsmarkt betreden of om hun opleiding voort te zetten zal zijn.

Programma Learning Outcomes

Afgestudeerden van I3L Food Science programma zal aantonen kennis, vaardigheden en houding in de volgende competenties: 1. Begrijp de chemische en fysische eigenschappen, functies, regulering en het metabolisme van de grote en kleine voedsel componenten en hun veranderingen tijdens de verwerking en opslag.

  1. In staat om nuttige micro-organismen in de voedingsindustrie te identificeren en te benutten en identificeren belangrijke bederf en pathogene micro-organismen en weet hoe te voorkomen en behandelen ze met systematische aanpak.
  2. In staat om de effecten van voedingsmiddelen, voedingsstoffen en diëten op de menselijke gezondheid te evalueren.
  3. In staat om de essentiële principes van duurzame ketens voedingswaarde en de ecologische, sociale en economische integriteit te beschrijven.
  4. In staat om passende oplossingen 6 identificeren en problemen formuleren zelfstandig op het gebied van voedsel en voor te stellen. In staat zijn om de basisprincipes van de analytische methoden, evenals de mogelijkheden en toepassingen in voedsel wetenschap 7 verklaren. Breng de principes en methodes van evaluatie technieken zintuiglijke in de evaluatie van de kwaliteit en acceptatie van voedingsmiddelen en producten 8. In staat te ontwerpen, uit te voeren en een experimenteel werk te analyseren en te plannen, te beheren en effectief te gebruiken middelen van kleine projecten op basis van de recente ontwikkeling op het gebied van voedsel wetenschap.

Career Prospect

Vele unieke en uitdagende carrièremogelijkheden wachten afgestudeerden met een graad in Food Science in grote commerciële voedingsindustrie, kleine particuliere voedingsmiddelenbedrijven, food service bedrijven, overheidsinstellingen en universiteiten.

De unieke ervaring van actief in wereldwijd verbonden state-of-the-art projecten samen met internationale wetenschappers, deskundigen, industrie leiders en ondernemers biedt een werkelijke kracht voor de toekomstige carrière van de afgestudeerden voor een van beide op zoek naar werk of het nemen van ondernemende ventures. De carrière mogelijkheden uit te breiden naarmate de leerlingen verwerft ook de vaardigheden en het comfort te beheersen toespraak, debat, informatica en bio-ondernemerschap die zal helpen de I3L studenten om de toekomstige leiders te worden.

Het programma bereidt studenten voor een loopbaan in de voedingsindustrie of onderzoeksinstellingen in de voedingswetenschap en / of aanverwante disciplines, zoals voedsel chemicus / microbioloog / toxicoloog, voedingswaarde consultant, voedselingrediënt technisch specialist, kwaliteitsborging directeur, voedsel plantaardige productie manager, onderzoek en ontwikkeling wetenschapper aan de universiteit, onderzoeksbureau of voedsel industrie, onderwijs instructeur / docent in voedsel wetenschap of als een internationale ondernemer in de voedingsindustrie.

Cursussen

1e jaar

  • Fundamentals of Life Sciences
  • Molecular Biology & Celular
  • Algemeen & Organic Chemistry
  • Biostatistiek
  • Academic Writing
  • Principles of Food Science and Technology
  • ICT in Life Science
  • General Microbiology
  • Basis van Bioinformatics
  • Principes van Biotechnology & Bioentrepreneurship
  • Wetenschappelijk Schrijven & Presentatie Vaardigheden
  • biochemie
  • Principes van biogeneeskunde
  • Genes & Development

2e jaar

  • Animal Physiology
  • Plant Physiology
  • Food Chemistry I
  • Levensmiddelenmicrobiologie
  • Analytische methode in Food I
  • Food Chemistry II
  • Human Nutrition
  • Plant Food Science
  • Animal Food Science
  • Analytische methode in Food II

3e jaar

  • Landbouweconomie
  • Voedselveiligheid en Toxicologie
  • Eten in de samenleving
  • Voedingssupplementen
  • Functionele voedingsmiddelen en nutraceuticals
  • Sensorische evaluatie
  • Keuzevak 1
  • Ethiek, maatschappijleer en Social Responsibility
  • Kwaliteit en Voedselkwaliteit Wetgeving
  • Nutrigenetics en Nutrigenomics
  • Eten Enzymologie
  • Wetenschapsfilosofie
  • Experimenteel ontwerp
  • Keuzevakken 2

4 Jaar

  • Stage
  • Indonesië: Cultuur, Taal, en Toekomst
  • Therapeutische Food Science
  • Zakelijke Simulation
  • Keuzevakken 3
  • Proefschrift

Keuzevakken

  • Melk en zuivelproducten Technology
  • Product Development en Marketing
  • Proces van onderzoek commercialisering van technologie
  • Beverage Technology
  • Technologie van groenten en fruit
  • Epigenetica
  • -Vergisting gebaseerde technologie
  • Customer relationship management
  • Beheer van de zakelijke relatie
  • Flavor Chemie en Technologie
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
3.5 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
40,000 USD
Locations
Indonesië - Jakarta
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Indonesië - Bandung, West-Java
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International Scholarship beschikbaar