Bachelor in de voor- en vroegschoolse educatie en zorg (geboorte-5)

Hunter TAFE - Australia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de voor- en vroegschoolse educatie en zorg (geboorte-5)

Hunter TAFE - Australia

De Bachelor in de Early Childhood Education and Care (Geboorte-5) heeft tot doel de vroege kinderjaren leraren die theoretische kennis in praktische onderwijs en de zorg vaardigheden op de werkplek kan worden geïntegreerd ontwikkelen.

Er is een sterke, toegepast leren focus naar deze mate zodat wanneer u overstapt, zult u bereid zijn te werken met kinderen in een verscheidenheid van instellingen, inclusief lange dag zorg, voorschoolse, geïntegreerd kind en gezin diensten en vroegtijdige interventie diensten.

De academische en theoretische inhoud worden aangevuld met werkervaring die je zal toestaan ​​om te passen wat je geleerd hebt in een echte wereld omgeving.

Je zal de ontwikkeling van kinderen en pedagogische praktijken, ethiek, diversiteit en sociale rechtvaardigheid te bestuderen. Tijdens je stage zal je de mogelijkheid om je theoretische kennis in een echte werkplek te testen.

De vier-jarige opleiding biedt:

Ervaring in de werkplaats. Je zult acht afzonderlijke professionele stages in het hele programma te voltooien. Dit zullen in de vorm van blokken stages voor 5 dagen per week gedurende 2-4 weken in elke helft van onderzoek. Dit geeft je een uitstekende gelegenheid om de kennis die je in de praktijk hebben verworven neer te zetten.

Een multidisciplinaire aanpak. U zult praktische vaardigheden te verwerven met een sterke theoretische onderbouwing. U zult denken over uw praktische ervaringen als je leert.

Een ondersteunende leeromgeving. Studenten leren in kleine klassen en genieten van het leren van ervaren, gekwalificeerde leraren. TAFE NSW begrijpt de leerbehoeften van haar studenten en heeft zijn stijl van lesgeven dienovereenkomstig ontwikkeld.

An-industrie erkende kwalificatie die u zal toestaan ​​om te werken als een vroege kindertijd leraar in Australië.

Mogelijkheden om meerdere kwalificaties VET te bereiken tijdens de mate waaronder een certificaat 3 en een diploma van Early Childhood Education and Care (25.272) en (25.281).

De mate is gestructureerd over acht semesters, met een full-time studenten verplicht om vijf vakken per semester te voltooien in de volgende volgorde.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
48,000 AUD
Locations
Australiƫ - Newcastle, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates