Bachelor In De Voor- En Vroegschoolse Educatie

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Voor- En Vroegschoolse Educatie

Oral Roberts University

Het College van Onderwijs bij ORU is toegewijd om de kans voor individuen reageren op de oproep van God om professional te worden 'getransformeerd christelijke opvoeders. " Het aanbieden van een divers, maar samenhangend lerarenopleiding programma dat drie essentiële segmenten van voorbereiding van de docent integreert - algemeen onderwijs, gespecialiseerde gebied van onderwijs en beroepsonderwijs - studenten verwerven uitgebreide voorbereiding lesgeven.

Alle studenten die willen grote in het onderwijs of een standaard lesbevoegdheid te verkrijgen moet worden toegelaten tot de Professional Education Program. Voor die studenten in de opleiding of op zoek naar een standaard lesbevoegdheid, toelating tot de opleiding is een voorwaarde voor goedkeuring van studenten leren. Onderwijs majors moeten worden toegelaten voordat zij 75 uur hebben deelgenomen in de richting van hun opleiding diploma.

In de vroegschoolse educatie richten grote studenten op de psychosociale, cognitieve, symbool en creatieve groei en ontwikkeling van kinderen vanaf de geboorte tot 8 leeftijd. Inbegrepen in deze concentratie is een gerichte studie waarin een 10-uurs practicum op baby-en peuter ontwikkeling, met de nadruk ouder en verzorger praktijken. Studenten kiezen van de vroegschoolse educatie belangrijk bij ORU verdienen een licentiestatus in hun geselecteerde veld en kies ook een van de twee verschillende gebieden van concentratie: het Engels als tweede taal of buitengewoon onderwijs milde tot matige handicap.

Early Childhood Education Major Cursusaanbod

  • Grondslagen van de Early Childhood Education en lichamelijke ontwikkeling - Symbool Ontwikkeling en Creativiteit - Psychosociale Ontwikkeling en Begeleiding van het Jonge Kind - cognitieve ontwikkeling van het jonge kind met practicum - Lezen en taalkunde - Elementaire Reading Methoden met practicum - Literacy Assessment met Klinische ervaring - Concentratie en Professional Education klassen

Wat heb je te uit te kijken?

Leren van top-notch professoren met een verscheidenheid aan educatieve ervaringen ... uitgedaagd om voortdurend te streven naar excellentie ... ervaren van het echte leven procedures en activiteiten van de klas ... het ontwikkelen van een overschot van middelen aan te trekken op uw hele carrière.

Uitkomsten

Word leraar. Helpen transformeren leven. Het National Center for Educational Statistics stelt dat Amerika's scholen minstens twee miljoen extra leraren nodig zal hebben in het komende decennium. U bent nu nodig, meer dan ooit. De wereld wacht op opvoeders die een Christelijk wereldbeeld hebben ontwikkeld en die een impact zal hebben in het onderwijs of het in publieke, private of christelijke scholen; voorschoolse, basis-, secundair of postsecundair hoger onderwijs. Als opvoeder je echt doen raken de toekomst. Kom een ​​deel van de ORU College van Onderwijs en raak de toekomst als een getransformeerde christelijke opvoeder.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan