Bachelor in de wereldwijde beheer en productie (beng)

University of Southern Denmark

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wereldwijde beheer en productie (beng)

University of Southern Denmark

Bachelor in Global Management en Manufacturing (BEng)

Dit programma wordt aangeboden in het Engels.

Met een Bachelor of Engineering graad in Global Management en Manufacturing kunt u een nieuw bedrijf overal van Alaska naar Nieuw-Zeeland te beginnen. Je zal worden belast met de organisatie, personeel werven en beheren van het productieproces. Meer informatie over de opleiding.

Studie Milieu


Elk jaar meer dan 1500 internationale studenten van over de hele wereld kiezen voor een studie aan de universiteit van Zuid-Denemarken, dus je zal deel uitmaken van een levendige internationale student milieu.

Wij zijn van mening dat de ingenieurs van vandaag moeten in staat zijn om een ​​mondiaal perspectief beheersen en we moedigen zowel internationale als Deense studenten om een ​​of twee semesters in het buitenland te besteden aan een stage of als uitwisselingsstudenten.

Faculteit Ingenieurswetenschappen is een studentgerichte benadering van het leren aangenomen en onderwijs is gebaseerd op probleemgestuurd projectwerk. Studenten aanzienlijk deel in de klas en uit te voeren project werken in kleine teams. Meer informatie over het onderzoek milieu van de studenten zelf.

Bachelor in de ingenieurswetenschappen


Een Bachelor of Engineering-programma is een professioneel gerichte programma en na drie en een half jaar van de studie ben je klaar om je carrière te beginnen als een GMM ingenieur zijn. Met een bachelor van ingenieursdiploma u de probleemoplosser die innovatie en productontwikkeling ontstaat.

Programma structuur


De Bachelor of Engineering-programma in Global Management en Manufacturing is een zeven semester programma, waaronder een vijf maanden stage in een buitenlandse of Deens bedrijf en een laatste vijf maanden project, dat je voor te bereiden in samenwerking met een bedrijf.

Global Management en Manufacturing (GMM) is een 3,5 jaar durende programma. De mate wordt afgesloten met een vijf maanden durende stage bij een bedrijf in Denemarken of in het buitenland, gevolgd door een vijf maanden durende finale project, dat je uit in samenwerking met een bedrijf uit te voeren.

Toelatingseisen


De Bachelor of Engineering - Global Management en Productie (toelating netnummer 17822) vereist de Upper Secondary School Leaving Certificate of het equivalent buitenlandse examen.

Verder moet u de volgende toelatingseisen voldoen:

  • Wiskunde - Deense B-niveau
  • Physics - Deense B-niveau
  • Engels - Deens B-niveau (Engels taal eis)

De toelatingseisen kan niet worden afgeweken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
- Gratis voor EU / EER-studenten. Prijs voor niet-EU / EER-studenten, per jaar: EUR 10.700
Locations
Denemarken - Odense
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Denemarken - Odense
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan