Bachelor in de wereldwijde business studies

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wereldwijde business studies

The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen

Overseas prestigieuze business schools, samen met de CUHK Shenzhen Campus, zal een tripartiete samenwerking om studenten bieden een uniek en ongeëvenaard wereldwijd leerervaring te vormen. De gehele cohort van studenten een academische term respectievelijk door te brengen in Azië, Noord-Amerika en Europa. Door middel van wonen en samen studeren, moeten de leerlingen zakelijke praktijken te leren in een cross continentale manier en bouwen van internationale netwerken tussen elite collega's. Hun uitzettingen zal verder worden verbreed door het verkrijgen van inzichten uit de succesvolle zakelijke leiders.

Dit programma voorziet in twee stromen:

 • Global business management
 • Global Supply Chain en logistiek management

Door deze unieke regeling, zullen de studenten zakelijke praktijken te leren door middel van een cross-continentale aanpak en het opbouwen van een internationaal netwerk tussen elite collega's. Deze stichting bereidt studenten voor op een cultureel gediversifieerde carrière in de toekomst. Hun blootstelling zal verder worden verbreed door het verkrijgen van inzichten uit de succesvolle zakelijke leiders.

Het optimaal gebruik maken van de internationale campussen, de wereldwijde business studies programma streeft naar stage en stagemogelijkheden in alle 4 de locaties, te weten Noord-Amerika, Europa, Shenzhen en Hong Kong. Deze ervaring stelt studenten in staat om de vaardigheden die nodig zijn voor cross-culturele context te ontwikkelen en krijgen praktische werkervaring in een mondiale context. Ervaringsleren activiteiten zoals excursies, bedrijfsbezoeken, business case competities, leiderschap opleiding, bedrijfs mentoraten, gastcolleges en seminars worden georganiseerd om studenten 'leerervaring verrijken.

Promotionele Points of CUHK Shenzhen


Scholarship en andere Financiële Mogelijkheden

Entry Beurzen voor 4 jaar Alle internationale kandidaten worden automatisch in aanmerking voor een van de toelating beurzen, samen met de toelating beslissingen.

 • 100% Collegegeld Scholarship
 • 50% Collegegeld Scholarship
 • 25% Collegegeld Scholarship

Er zal worden op basis van de aanvragers 'Engels niveau, de middelbare school academische prestaties en een interview. Kandidaten kunnen worden gevraagd om verdere ondersteunende materialen in te dienen. De beurs zal worden verstrekt voor 4 jaar, zo lang als instap beurs eigenaars hun GPA kan houden boven 3,0. Academische prestaties Scholarship Met het oog op het streven naar een betere academische prestaties te bevorderen, de universiteit biedt hoogwaardige academische prestaties beurzen.

 • Tier 1 80.000 RMB per jaar
 • Tier 2 40.000 RMB per jaar
 • Tier 3 20.000 RMB per jaar

Shenzhen Universiade International Scholarship

De Shenzhen Universiade International Scholarship Foundation is opgericht door Shenzhen met het oog op de bevordering van de Universiade geesten, en het stimuleren van culturele en educatieve uitwisseling van de internationale jeugd.

De stichting heeft tot doel internationale studenten ontvangen van full-time academisch onderwijs van bachelor of hoger in Shenzhen te financieren. De beurs varieert van 20.000 tot 40.000 RMB RMB. Toepassing van de beurs wordt bekend gemaakt rond april van elk jaar.

Engels Taal Mentor Bursary
CUHK Shenzhen biedt Engels onderwijs kansen in campus voor internationale studenten uit het Engels sprekende landen. Het biedt hen gratis onderwijs en gratis verblijf voor 4 jaar undergraduate studies studenten 'zolang ze dienen als Engels taal Mentor bij Centre for Self-access Language Learning voor enkele uren per week. Slechts 10 plaatsen beschikbaar.

 • Volledige Collegegeld Beurs (8 uur per week) + accommodatie vergoeding
 • 50% Collegegeld Beurs (4 uur per week) + accommodatie vergoeding

Work-onderzoek Programma Student-assistenten zijn zeer gevraagd door de administratieve diensten en kantoren. Het werk van de student-assistenten worden betaald.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shenzhen, Guangdong
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shenzhen, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan