Bachelor In De Wereldwijde Luxe Brand Management

Pearl Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Wereldwijde Luxe Brand Management

Pearl Academy

  • Duur: 3 jaar
<li><strong>In aanmerking te komen:</strong> 10 + 2, of gelijkwaardig, in elke discipline, met een minimum van 50% merken</li> <li><strong>Locatie:</strong> Delhi NCR (West) en Mumbai</li> <li><strong>TU-accreditatie</strong></li>

Cursusoverzicht

De driejarige UG Weg in Global Luxury Brands Beheer is verspreid over drie jaar niveaus, bestaande uit zes semesters. De 3 jaar UG Pathway is voorzien van een unieke vier weken durende module aan NABA, Milaan in het vierde semester. Studenten zullen leren over luxe retail-activiteiten en luxe detailhandel beheer samen met het kopen en merchandising. De internationale module zal hen blootstellen aan een wereldwijde luxe merken en hun werken.

Hoge economische groei is getuige geweest van een overeenkomstige boom, wat resulteert in een verhoogde vraag naar luxegoederen. Daarom moet de industrie zeer competente professionals die luxe kan nemen sleutelposities in marketing, retail-activiteiten, merchandising en het kopen, naast andere aanverwante gebieden in de luxe sector. Deze route is ontworpen om te leren en verkennen van de luxe-industrie en het management strategieën.

Het belangrijkste kenmerk van de cursus is om een ​​holistische leerervaring voor de ingeschreven studenten bieden door middel van een mix van theoretische concepten en praktische toepassingen op een breed scala van competenties die geschikt zijn voor de werkgelegenheid in de luxe-industrie op te bouwen. Het belangrijkste kenmerk van de cursus is de continue optimalisatie van kennis: theorie, producten en processen, door middel van zelf-ontwikkeling, innovatie, thought leadership en creatieve management, belichting industrie, live-projecten en de echte wereld Marktonderzoek. De cursus moet prenten in de studenten een intensieve appreciatie van voortdurend evoluerende luxe-industrie en de set te lezen, begrijpen en analyseren diverse luxemerken vaardigheid en de nuances die betrokken zijn bij luxe merk management. De studenten moeten voorzien zijn van een langdurige blootstelling industrie door middel van een keuze van een stage en de industrie project / attachment, als alternatief de student zal worden verstrekt met een optie om in het buitenland te studeren.

De cursus op alle niveaus is gericht op de interactie met deskundigen uit het bedrijfsleven, op vooraf bepaalde punten, om te communiceren met de studenten om kennis te verspreiden over hun specialistische gebieden. De cursus is gericht op de ontwikkeling van de student vaardigheden, capaciteiten en het vertrouwen om voorbereid te zijn op werkgelegenheid, ondernemerschap en professionele mogelijkheden of voor toegang tot postdoctorale studies en verder onderzoek.

Loopbaantrajecten

  • Sales en luxe Brand Professionals
  • Luxury Brand Management
  • Luxe Retail Operations
  • visual merchandisers
  • Product Category Specialist
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
India - Noida, Uttar Pradesh
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
India - Mumbai, Maharashtra
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates