Bachelor in de wereldwijde studies

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wereldwijde studies

North Park University

Bachelor in de Global Studies

Verbreed je wereldbeeld en ervaar intercultureel leren door het verhogen van uw kennis en het perspectief van mondiale vraagstukken, het spreken van een nieuwe taal, en reizen naar het buitenland om te werken of te studeren, die allemaal zullen je voorbereiden om gelijke tred te houden met onze wereldwijde economie. Loopbaantrajecten omvatten het werken in het buitenland in de groeiende internationale gebied van bedrijfskunde, diplomatie, activisme, en missies, of graduate studie in de internationale betrekkingen en culturele studies.

Waarom North Park?

Dompel jezelf onder in verschillende culturen via onze interdisciplinair programma, waarmee u uw belangrijkste passen aan de internationale ervaring die je wilt. Bij North Park, zult u twee gebieden te selecteren om zich te concentreren op in de wereld, kiezen voor een vreemde taal te leren en studeren in het buitenland in het land van uw keuze. Onze stedelijke locatie en partnerschappen bieden tal van stage en vrijwilligerswerk mogelijkheden om uw internationale ervaring te verbeteren.

Doelen In een Global Studies Major

Global studies majors vaak de wens om te werken in de internationale ontwikkeling met een seculiere of geloof gebaseerde niet-gouvernementele organisatie; neem de buitenlandse dienst examen om een ​​baan bij het Amerikaanse ministerie van het land; of de uitoefening van graduate studie in de internationale betrekkingen en culturele studies.

Chicago: een internationale stad

North Park's locatie in een globale stad en onze sterke partnerships met internationale consulaten en non-profitorganisaties in Chicago kunt u verbinding maken met individuen van over de hele wereld om je cultureel begrip te bevorderen en ervaring door middel van stages en vrijwilligerswerk te doen.

In Het Buitenland Studeren

Een verplicht onderdeel van de mondiale studies grote, zul je ware begrip van een ander land te krijgen door onder te dompelen in de cultuur en de taal. Onze goed ontwikkelde studie in het buitenland en uitwisselingsprogramma's toestaan ​​om een ​​semester of meer welk land je wilt gaan doorbrengen in de meeste.

Taal Minor Requirement

Taalvaardigheid zal uw cultureel begrip en het vermogen om te communiceren in een deel van de wereld te vergroten. Wij bieden mogelijkheden om een ​​groot aantal talen, waaronder Arabisch, Deens, Fins, Frans, Duits, Hebreeuws, Italiaans, Noors, Spaans en Zweeds studeren.

Programma-eisen

  • 36 uur van de belangrijkste cursussen
  • Minor in een vreemde taal
  • Studeren in het buitenland ervaring
  • 120 in totaal kredieten af ​​te studeren
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan