Bachelor in de wet

Grupo Tiradentes

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wet

Grupo Tiradentes

zijn gediplomeerde van de wetsschool Het is de rol van agenten van verandering en sociale transformatie te nemen, met het werkmateriaal taal en recht.

De waarnemend kansen op de arbeidsmarkt in de rechten heeft sterk uitgebreid. De staat van Pernambuco heeft een ongekende ontwikkeling, het bieden van mogelijkheden voor het ontstaan ​​van de wettelijke eisen voor het natuurlijke proces van complexização van de samenleving, eist de vorming van toenemende mate bereid zijn advocaten en een hoge concurrentie-index.

arbeidsmarkt

Kansen zullen nooit gebrek aan voor een bachelor in de wet. Kort na afloop van de cursus in de voorkant van een groot veld van de activiteit, moet u kiezen welk gebied zal optreden. Merk op dat na het nieuwe Burgerlijk Wetboek is een groeiende vraag naar professionals die werkzaam zijn in dit gebied, plus de nieuwste regels van de wet school, zoals het milieurecht, intellectueel eigendom, informatietechnologie enz.

De klassieke gebieden, zoals strafrecht, arbeidsrecht en consumenten ook dagelijks kansen. Reeds publieke carrière bij binnenkomst door de concurrentie, is een uitstekende optie voor de professionele rechten en heeft herhaaldelijk verzocht om de komst van nieuwe professionals, omdat het aantal gazetted is nog steeds lager dan nodig is. Het salaris van een advocaat vroege carrière, volgens de Orde van de Federale Raad van Advocaten van Brazilië is R $ 2.100. In de publieke sector het gemiddelde salaris is R $ 13,199.76.

speelveld

De wet Bachelor in het veld is zeer breed, waardoor een keuze tussen twee carrières: Law and Legal Careers.

In Law, de Bachelor of Laws naar behoren goedgekeurd de test en inschrijving in de Orde van Brazilië, treedt op als vertegenwoordiger van een partij procederen in de rechtbank ter verdediging van hun belangen, en levert consultancy diensten op het gebied van haar activiteiten .

Al de advocatuur is de activiteit van de Bachelor in de rechten uitgeoefend voor de overheidsinstanties, kan zijn: Public Advocacy, Career Officer, magistraten, officieren van justitie, Defender en Attorney, Legal Analyst, voorbij het leergezag in het hoger onderwijs.

GOALS

algemeen:

Om afgestudeerden te trainen in de wet begiftigd met een algemeen vormend onderwijs, juridische, humanistische kunnen analyseren en beheersen van juridische begrippen en terminologieën met de juiste redeneervermogen, interpretatie en waardering van de juridische en sociale fenomenen, het ontwikkelen van een reflectieve en kritische blik houding die de vaardigheden bevordert en de vaardigheden die nodig zijn voor een self-directed leren en dynamische essentieel voor de professionele praktijk met het oog op het verstrekken van justitie en burgerschap ontwikkeling.

specifiek:

• oefenen een interdisciplinaire uitzicht van de wet, met inbegrip van het in zijn intieme relatie met menselijke problemen, niet alleen als een set van regels; • stimuleren van innovatieve houding tegenover de wet, aan te passen aan de sociaal-economische en opkomende technologische werkelijkheid; • het ontwikkelen van strategieën om de advocaat in staat te stellen de dogmatische vorming te overwinnen, denk dat de codes, niet alleen toe te passen, en op hetzelfde moment, juridisch inzicht in de sociale feiten, creatieve grond van de wet; • aan te passen met de gevoeligheid, vaardigheden en expertise, juridische kennis aan de oplossing van menselijke problemen in het forensisch dagelijkse en sociale leven; • nadenken over de relatie tussen recht, democratie, politiek en economie als een speciale manier om de waarden van de waardigheid en gerechtigheid in het ontwikkelingsplan te beschermen, in het gezicht, met inbegrip van het globaliseringsproces; • ontwikkelen, in vrijgezel toekomst, zich ervan bewust dat, in aanvulling op de verdediging van de rechten en belangen die belast zijn met de toezegging om het prestige van zijn professionele categorie, de verbetering van de Wet instellingen en het punt te handhaven, in het algemeen, de streven naar sociale rechtvaardigheid in de gevestigde rechtsorde; • bij te dragen aan de bouw van rechterlijke beslissingen die de huidige realiteit van de Braziliaanse maatschappij te veranderen; • erkennen de specificiteit van de lokale en regionale ontwikkeling en hun eigen problemen, wat bijdraagt ​​aan de vermindering van de sociale ongelijkheid; • beheersen van technologieën en methoden voor permanente begrip en de toepassing van de wet.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- R $ 917,15 * 15% voorschot te betalen op de 15e van de maand volwassenheid.
Locations
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Braziliƫ - Aracaju, Sergipe
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan