Bachelor In De Wetenschap In Computer- En Informatiewetenschappen

Mansfield University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In De Wetenschap In Computer- En Informatiewetenschappen

Mansfield University

De afdeling wiskunde en informatica en computerwetenschappen biedt een bachelor of science degree in computer- en informatiewetenschappen met twee concentraties: informatica en informatiesystemen. Afgestudeerden krijgen banen in een breed scala aan gebieden in computer- en informatiewetenschappen. Veel studenten voltooien stages met lokale werkgevers of met grote bedrijven over het hele land. Sommige van onze recente afgestudeerden hebben banen gekregen in softwareontwerp en -ontwikkeling, systeemanalyse, webontwikkeling, e-commerce, systeem- en databasebeheer, netwerken en andere computergerelateerde velden.

Computer Science Concentratie

De computerwetenschappen concentreert zich op de technieken en wiskundige aspecten van computeren. Onze studenten verwerven kennis en ervaring in computer organisatie en architectuur, programmering, data structuren en algoritmes, en software ontwikkeling.

Information Systems Concentratie

De concentratie van de informatiesystemen richt zich op de systeem- en bedrijfsaspecten van de computer. Onze studenten verwerven kennis en ervaring in programmering, datastructuren, netwerken en data communicatie, en de levering en het beheer van informatiesystemen. Veel studenten verklaren ook een zakengerelateerde minor of een dubbele hoofdvak in Bedrijfsadministratie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Mansfield, Pennsylvania
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates