Bachelor in de wetenschap in computer- en informatiewetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Computer- en Informatiewetenschappen aan het Messiah College

Als je creatief en kritisch op het oplossen van complexe problemen opgewonden bent, en je ervan houdt om gewoon met technologie te werken, dan zou de computer- en informatiewetenschappen van Messiah College het goed kunnen zijn.

De vraag naar kwantitatieve, technische denkers die een computer- en informatiewetenschappen hebben, is sterk en zal blijven groeien. In de Bachelor of Science in de computer- en informatiewetenschappen neemt u lessen op gebieden zoals computerprogrammering, databases, systeemanalyse en ontwerpapplicaties om de technische vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om een ​​baan in de computer- en informatiewetenschap te waarborgen.

Nadat u de kerncursussen hebt gevolgd, kunt u concentraties kiezen in bedrijfsinformatiesystemen, informatica, software ontwikkeling of webontwikkeling.

Computer- en informatiewetenschappen belangrijkste onderscheidingen

Als computer- en informatiewetenschap belangrijk bij Messiah College, zal u:

 • Voltooi een sterke gemeenschappelijke kern van cursussen in fundamentele informatiewetenschappen
 • Kies een concentratie in Business Information Systems, Computer Science, Software Development of Web Management
 • Doe projecten voor nationale en internationale organisaties met het College van Samenleving van het Messias College voor Strategische Partnerschappen en Toegepast Onderzoek
 • Heb toegang tot een dedicated software studio waar u kunt werken aan speciale projecten, experimenteren met verschillende besturingssystemen, software en hardware en netwerkapparaten.
 • Competeer om deel te nemen aan een National Science Foundation zomer onderzoeksprogramma
 • De kans hebben om deel te nemen aan een studentenprogrammeringsteam. In het verleden hebben onze studentenprogrammeringsteams in 2015 in Warschau, Polen in 2012 en in Marrakesh, Morroco gekwalificeerd voor en deelgenomen aan International Collegiate Programming Contests.

Carrièremogelijkheden voor computer- en informatiewetenschappen majors

Als afgestudeerd aan het computer- en informatiewetenschapsprogramma zijn studenten uitgerust om posities te waarborgen op gebieden zoals:

 • Industrie
 • bedrijf
 • Pedagogiek
 • Regering
 • Hogeschool

Stage- en onderzoeksmogelijkheden voor computer- en informatiewetenschappen majors

Het Nationaal erkende Internship Center van Messias helpt studenten in diverse computer- en informatiewetenschappen. Enkele voorbeelden zijn:

 • IBM Corporation
 • ADT Data Systems, Inc.
 • PNC Bank
 • Naval Supply Information Systems Activiteit
 • HERCO
 • Rite Aid Corporation
 • Scientific Applications International Corporation

Ontdek hoe uw christelijk geloof en interesse in computing hand in hand zullen werken in uw toekomstige carriere in computer- en informatiewetenschappen. En bij Messias, een top-gerangschikte christelijke universiteit, zullen uw professoren en onze state-of-the-art faciliteiten ook technologisch onderzoek, experimenten en creatieve probleemoplossing aanmoedigen en ondersteunen, zodat u voor een succesvolle carrière als software moet concurreren ontwikkelaar, systeemanalist, programmeur, netwerkbeheerder, database manager, financieel analist, webontwikkelaar, computerbeveiligingsspecialist en meer.

Beurzen

Messiah College biedt diverse beurzen, waaronder de Provost's en College Honours Programs Beurzen, elk met verschillende academische eisen en deadlines. We moeten alle applicatie materialen ontvangen tegen 15 januari voor de hoogste beursoverweging.

Internationale burgers kunnen per geval extra financiële steun krijgen, met gebruikmaking van de informatie die wordt verstrekt op de International Student Scholarship Application (ISSA). De link naar het ISSA-formulier wordt doorgestuurd naar de studenten, samen met hun toelatingsbesluitbrief. Dat betekent dat hoe eerder het toelatingsproces is afgerond, hoe vroeger studenten kunnen om financiële hulp vragen en een pakket ontvangen.

Na aftrek van academische beurs- en financieringshulpbronnen betalen internationale studenten gedurende vier jaar tussen 20.000 en 30.000 dollar per jaar. De Amerikaanse ambassade zal studentenvisumverzoeken weigeren indien de student geen financiële documenten kan tonen om dit bedrag te betalen voor universiteitsuitgaven. Dit is een overheidsregel, geen collegeregel.

Wij kunnen uw aanvraag, officiële transcriptie en testscore op elk moment tijdens het jaar accepteren. U moet kiezen welke term u zou invoeren. Er zijn twee inkomsten gedurende elk academisch jaar - eind augustus voor onze herfstperiode en eind januari voor onze lente termijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the sta ... Lees meer

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the state capital, Harrisburg. Lees Minder