Bachelor in de wetenschap in de forensische wetenschap

University of Central Oklahoma

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wetenschap in de forensische wetenschap

University of Central Oklahoma

Het Forensisch Wetenschappelijk Instituut (FSI) is een uitgebreide opleidings- en onderzoeksorganisatie voor studenten, professionals en eerste responders in alle aspecten van het verzamelen van gegevens, behoud, analyse, rapportage en getuigenis. Het Instituut is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van forensische wetenschapsonderwijs op het voor- en afgestudeerd niveau door middel van een robuust interdisciplinair programma.

Leerplan

Om het programma te voltooien, moet u naast een andere masteropleiding ook 30-39 uur voltooien in het forensisch wetenschappelijk programma. U kunt een dubbele hoofdvak of als u al een bachelor heeft, kunt u een tweede graad behalen door de 30-39 uur in ons programma te voltooien.

Graadblad

Internationale Beurzen

De Universiteit van Central Oklahoma is toegewijd aan het verstrekken van betaalbare onderwijzen aan onze studenten en hun families van over de hele wereld. UCO erkent en beloont de prestaties van studenten door het aanbieden van beurzen en toekenningen op basis van academische verdiensten, talent in de beeldende kunst of atletiek. Andere prijzen zijn gebaseerd op de financiële behoefte. Studenten kunnen in aanmerking komen voor beide soorten prijzen.

Ook op de campus is werk beschikbaar om internationale studenten te helpen met hun kosten van levensonderhoud. Internationale studenten kunnen op de campus banen aanvragen en werken tot 20 uur per week nadat ze aankomen. Werk op de campus is niet gegarandeerd.

Toekomstige Studenten

 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Freshman studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Transfer studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van de beurzen beschikbaar voor studenten, dan kunt u Klik hier.

Houd er rekening mee dat het aanvragen van de meeste van deze beurzen geen actie vereist van een student. Studiebeslissing is gemaakt door een Adviserende Adviseur, gebaseerd op uw academische en Engelse vaardigheidscores. De uitzonderingen zijn de Voorzitters Leiderschapsraad, Leiders van de Morgenraad en Legacy Non-Resident Waiver-beurzen.

Huidige studenten

 • Leadership Scholarship - $ 400 (eenmalige prijs)
 • Elk lente semester worden meerdere kandidaten toegekend in afwachting van financiering door de administratie. De verkozen ISC-president krijgt $ 1000,00 per lente en herfst semester.
 • Internationaal Pageant Studiebeurs - Beursbedragen worden elk voorjaar toegekend voor de top drie winnaars van mannelijke en vrouwelijke categorie.
 • Niet-ingezeten studieverzekering Scholarship - tot $ 1.000 (eenmalige prijs). Beurs wordt toegekend aan de student op basis van hun GPA en leidinggevende betrokkenheid tijdens het studeren bij UCO.
 • Voor een overzicht van andere scholarships, verwijzen wij u naar UCO Scholarships en UCO Scholarship Application Utility.

* In de meeste gevallen zijn beurzen stapelbaar, maar mogen de kosten van de opleiding niet overschrijden.

Carrièremogelijkheden

Forensische Wetenschappen carrièremogelijkheden zijn onder meer:

 • Forensische Kunstenaar
 • Slagoffer / Getuigenisspecialist
 • Crime Scene Investigator
 • forensisch psycholoog
 • Crime Scene Investigator
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
611 USD
Information
Deadline
Apr. 15, 2019
Locations
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Apr. 15, 2019
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Apr. 15, 2019
Einddatum Vraag informatie aan