Bachelor in de wetenschappen in actuariƫle wetenschappen

University of Central Oklahoma

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wetenschappen in actuariële wetenschappen

University of Central Oklahoma

Het programma Actuarial Science aan de Universiteit van Central Oklahoma is het enige dergelijke programma in de staat Oklahoma. De opleiding is oorspronkelijk ontworpen door Actuarissen bij American Fidelity Assurance Co. In Oklahoma City. De focus van de opleiding is om studenten een sterke analytische achtergrond te geven op het gebied van wiskunde en statistiek, evenals de actuariële specifieke thema's zoals de theorie van interesse en wiskunde van levensverhoudingen.

Leerplan

Wat is een actuaris? Een actuaris is een bedrijfsprofessor die de financiële gevolgen van het risico analyseert. Actuarissen gebruiken wiskunde, statistieken en financiële theorie om onzekere toekomstige gebeurtenissen te bestuderen, met name die welke betrekking hebben op verzekeringen en pensioenprogramma's. Actuarissen kunnen werken voor verzekeringsmaatschappijen, adviesbureaus, overheid, personeelsbeloningen afdelingen van grote bedrijven, ziekenhuizen, banken en beleggingsondernemingen of, meer in het algemeen, in bedrijven die financieel risico moeten beheersen. Een carriere als actuaris wordt beter omschreven als een 'business' carrière met een wiskundige basis dan als een 'technische' wiskundige carrière. Meer algemene informatie over actuarissen is te vinden op www.beanactuary.org.

Graadblad

Internationale Beurzen

De Universiteit van Central Oklahoma is toegewijd aan het verstrekken van betaalbare onderwijzen aan onze studenten en hun families van over de hele wereld. UCO erkent en beloont de prestaties van studenten door het aanbieden van beurzen en toekenningen op basis van academische verdiensten, talent in de beeldende kunst of atletiek. Andere prijzen zijn gebaseerd op de financiële behoefte. Studenten kunnen in aanmerking komen voor beide soorten prijzen.

Ook op de campus is werk beschikbaar om internationale studenten te helpen met hun kosten van levensonderhoud. Internationale studenten kunnen op de campus banen aanvragen en werken tot 20 uur per week nadat ze aankomen. Werk op de campus is niet gegarandeerd.

Toekomstige Studenten

 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Freshman studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Transfer studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van de beurzen beschikbaar voor studenten, dan kunt u Klik hier.

Houd er rekening mee dat het aanvragen van de meeste van deze beurzen geen actie vereist van een student. Studiebeslissing is gemaakt door een Adviserende Adviseur, gebaseerd op uw academische en Engelse vaardigheidscores. De uitzonderingen zijn de Voorzitters Leiderschapsraad, Leiders van de Morgenraad en Legacy Non-Resident Waiver-beurzen.

Huidige studenten

 • Leadership Scholarship - $ 400 (eenmalige prijs)
 • Elk lente semester worden meerdere kandidaten toegekend in afwachting van financiering door de administratie. De verkozen ISC-president krijgt $ 1000,00 per lente en herfst semester.
 • Internationaal Pageant Studiebeurs - Beursbedragen worden elk voorjaar toegekend voor de top drie winnaars van mannelijke en vrouwelijke categorie.
 • Niet-ingezeten studieverzekering Scholarship - tot $ 1.000 (eenmalige prijs). Beurs wordt toegekend aan de student op basis van hun GPA en leidinggevende betrokkenheid tijdens het studeren bij UCO.
 • Voor een overzicht van andere scholarships, verwijzen wij u naar UCO Scholarships en UCO Scholarship Application Utility.

* In de meeste gevallen zijn beurzen stapelbaar, maar mogen de kosten van de opleiding niet overschrijden.

Carrièremogelijkheden

Actuariële carrièremogelijkheden omvatten:

 • Financiële Analyse
 • Rick Management
 • VERZEKERING
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
611 USD
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Locations
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Einddatum Vraag informatie aan