Bachelor in de wetenschapsgraad in productie- en operations management

University of the Commonwealth Caribbean

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wetenschapsgraad in productie- en operations management

University of the Commonwealth Caribbean

4 jaar opleiding

De Bachelor of Science degree in Productie en Bedrijfsleiding heeft een sterke bedrijfsgerelateerde basis van kernmodules, met gespecialiseerde modules die gericht zijn op productie in een productieomgeving en Operations Management.

Deze Bachelor of Science degree is een 4-jarig programma. U heeft de keuze om uw cursussen of modules te selecteren, zodat uw opleiding door middel van lessen wordt voltooid in de dag, avond of op zondag.

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​geaccrediteerde Associate of Science Degree in de Production & Operations Management Award te ontvangen, na 2 studiejaren (64 credituren) in dit programma.

Cursus doelstellingen

Studenten zijn bevoegd om te kunnen:

  • Maak productieschema's
  • Beheer een operationele omgeving
  • Beheer de inkoopfunctie
  • Beheer magazijn en voorraadbeheer
  • Projecten beheren

Accreditatie

UCC is een tertiaire instelling geregistreerd door de Universiteitsraad van Jamaica (UCJ), de officiële plaatselijke accreditatie-instantie voor tertiair onderwijs. De Associate of Science-graad In Production & Operations Management is een geaccrediteerd programma. UCC werkt nauw samen met de UCJ, voor volledige accreditatie van deze B.Sc. diploma in productie- en operations management.

Toelatingsvoorwaarden

  • Om onvoorwaardelijk te worden toegelaten tot het voltooien van de UCC-bacheloropleidingen, dienen personen minimaal vijf (5) vakken op het GCE- of CSEC-niveau in respectievelijk A, B, C of 1, 2, 3 te bezitten. Een CSEC-pas op niveau 3 moet sinds 1998 zijn verkregen.
  • Studenten met 7 CXCs / GCEs onderwerpen, waaronder Wiskunde en Engelse taalcijfers 1 & 2; kan voor de eerste 2 jaar in aanmerking komen voor een korting van 50% (voorwaarden gelden).
  • Kandidaten die minimaal 4 CXC's hebben, kunnen ook in afwachting van de uitstaande CXC-vakken toepassen of kunnen kiezen voor de UCC-vervangingscursussen Core Mathematics, Engels voor Academisch Doel en Fundamentals of Accounting.
  • Oudere toegang: Moet 5 jaar of langer werken, op een leeftijd van 25 jaar, Stuur academische kwalificaties, gedetailleerd CV, baanbrief en 3 Professional References.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 31, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,000 JMD
10000 JMD per krediet
Locations
Jamaica - Kingston, Saint Andrew
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Jamaica - Kingston, Saint Andrew
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan