Bachelor in de wijsbegeerte

Vrije Universiteit Amsterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wijsbegeerte

Vrije Universiteit Amsterdam

WAAROM STUDIEFILOSOFIE?

De VU Bachelor in de Wijsbegeerte biedt u een volledig drie jaar programma in de filosofie. Het programma omvat de gebieden van de geschiedenis van de filosofie, theorische filosofie, ethiek en politieke filosofie. Het omvat cursussen in bijvoorbeeld Etiek, Epistemologie, Oude Filosofie, Middeleeuwse Wijsbegeerte, Moderne en Hedendaagse Filosofie, Wetenschapsfilosofie, Logica, Wijsbegeerte, Arabische Filosofie, Politieke Filosofie, Culturele Filosofie en Tekstcursussen in Filosofische Classics. Studenten hebben de bachelor als een TOP-programma beoordeeld.

STRUCTUUR VAN HET PROGRAMMA

Het programma omvat een hoofdvak van twintig cursussen in de filosofie (120 EC); Een minderjarige van vijf vakken (30 EC) in een ander vakgebied of een verblijf in het buitenland; En een specialisatieprogramma (30 EC), volgens de keuze van de student, die verband houdt met een specifiek profiel. De profielen omvatten: 1) Grondslagen van de filosofie; 2) Filosofie, Gezondheid en Wetenschappen; En 3) Filosofie en Economie. De bachelor scriptie maakt deel uit van het profielprogramma.

Jouw toekomstige carrière

De meeste van onze studenten gaan door met een van onze interdisciplinaire twee jaar Master programma's in de Filosofie, of een Research Master in de Filosofie. Informatie over onze Master in de Wijsbegeerte is hier te verkrijgen.

SPECIFIEKE TOELATINGSVEREISTEN

Gedetailleerde informatie over de toelatingseisen voor de bachelor in de filosofie kan worden verkregen via de internationale kantoren.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,006 EUR
Voor EER-studenten; € 7.500 voor Niet-EER
Locations
Nederlanden - Amsterdam, Noord-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates