Bachelor in de wijsbegeerte

Istanbul Sehir University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wijsbegeerte

Istanbul Sehir University

De Afdeling Filosofie aan de İstanbul Şehir Universiteit Is een jonge, ambitieuze en groeiende afdeling die zich inzet voor een pluralistische benadering van de filosofie. De expertise van haar multinationale faculteitsleden omvat zowel de analytische traditie die zich richt op filosofische problemen en de Europese en islamitische traditie die op een historisch perspectief op dezelfde problemen richten. Het departement respecteert zowel universele als regionale tradities van gedachten. Het is in het bijzonder toegewijd aan een interdisciplinair perspectief door middel van dubbele grote en kleine programma's.

Onze Faculteit der Wijsbegeerte Is toegewijd aan excellentie aan internationale normen in het onderwijs en onderzoek. Hoewel de meeste van onze studenten via een selectieproces in Turkije bij ons afkomstig zijn, komen er een deel van hen uit het buitenland via het universiteits programma voor scholarships en via onze Erasmus-afspraken met Europese universiteiten. Gebaseerd op de sterke punten van de andere afdelingen van Istanbul Şehir University, hebben onze studenten de mogelijkheid om vaardigheden te leren en ontwikkelen in klassieke talen zoals Ottomaans Turks, Arabisch, Oud-Grieks en Latijn, evenals om hun Engels te verbeteren, wat is de taal waarin Onze cursussen worden onderwezen. De reguliere activiteiten die onze afdeling voorziet in studenten en faculteiten omvatten de publieke lezingenreeks "Filosofie Talks" en de organisatie van internationale workshops en conferenties.

Afgestudeerden van onze afdeling worden niet alleen specialisten, maar zullen een reeks formele vaardigheden ontwikkelen die hen zullen helpen om succesvol te zijn op vele gebieden van het leven en in vele beroepen. Zij zullen kritische denkers zijn die in staat zijn allerlei inhoud en onderwerpen te analyseren en te beoordelen. Bovendien kunnen ze op een gestructureerde en overtuigende manier zich op vele onderwerpen uitdrukken. Filosofische gedachte impliceert logische en coherente gedachte in het algemeen en kan succesvol toegepast worden in een aantal activiteiten. Afgestudeerden van onze afdeling zijn bereid om te werken als filosofie leraren, academici, journalisten, redactie of op een aantal andere gebieden.

Opleidingsmissie van de afdeling Filosofie

De afdeling Filosofie van de İstanbul Şehir Universiteit heeft de missie om een ​​afgeronde opleiding in de filosofie te geven die de geschiedenis van het vak omvat, de verschillende disciplines en benaderingen ervan, en het hele spektrum van filosofische problemen aanpakt. Het streeft naar een toonaangevende bestemming voor degenen die een opleiding in de filosofie zoeken die voldoen aan de hoogste internationale normen.

Leerresultaten:

P1 Het vermogen om kritisch na te denken en uitspraken en argumenten te analyseren en kritiseren.

P2 De mogelijkheid om de methoden van het filosofisch denken te gebruiken en toe te passen in het sociaal / praktisch leven.

P3 Een intellectuele ontmoeting met het filosofische erfgoed van beschavingen van West tot Oost.

P4 De ontwikkeling van professionele vaardigheden en het vermogen om onderzoek te verrichten in zowel klassieke als moderne talen.

P5 Het vermogen om de geschriften van de oprichters van de belangrijkste westerse en oosterse filosofische tradities te lezen en te interpreteren.

P6 Het vermogen om de basisbegrippen en essentiële problemen van de filosofie te identificeren en analyseren.

P7 De mogelijkheid om zorgvuldig, duidelijk en logisch te schrijven.

P8 Erkenning van de reikwijdte van de filosofie als een discipline en de relatie met andere vakken vanuit een interdisciplinair perspectief.

P9 De mogelijkheid om de huidige wereldsaken in een filosofisch kader te evalueren en alternatieve oplossingen voor hedendaagse problemen te bieden.

P10 De ontwikkeling van een levenslange inzet voor denken, vragen en leren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - Istanboel, Istanbul
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan