Bachelor in de wijsbegeerte

North Park University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wijsbegeerte

North Park University

Bachelor in de wijsbegeerte

Overdenk belangrijke vragen van het leven, en dan leren hoe je die vragen vragen. Met 2500 jaar van het filosofische denken als uw gids, zult u kritisch inzicht in de meest urgente maatschappelijke vraagstukken van vandaag krijgen. Filosofie zal je leren om kritisch te denken, goed luisteren, spreken met opzet, duidelijk schrijven, ervaring interpreteren en evalueren goed vaardigheden die worden gewaardeerd in elk bedrijf, organisatie, en de gemeenschap.

Waarom North Park?

Onze filosofie belangrijke bevat alle Noord-Park's distinctieven-christelijke, stedelijke en multicultureel. We onderzoeken het verband tussen religie en filosofie, verplaatsen ons in de klas naar Chicago's stedelijke omgeving, en breng in een multiculturele standpunten van een diverse groep van filosofen. Kleine klassen toestaan ​​om deel te nemen in diepe gesprekken met uw collega's en professoren als je onderzoekt de grote problemen van onze tijd en vragen enkele van de grootste vragen van het leven.

Filosofie In Every Carrière

De zeer gewaardeerde vaardigheden die je zal ontwikkelen als een belangrijke filosofie-kritisch denken, schrijven, spreken, luisteren, interpreteren en evalueren van-zijn praktisch, verhandelbare en overdraagbaar aan een veld. Onze majors werken in de politiek, kunst, economie, recht, ontwikkeling van de gemeenschap, onderwijs, ministerie, en nog veel meer.

Alumni Graduate Schools

Recente filosofie majors zijn gegaan naar de top graduate schools en seminaries, waaronder Yale University, Northwestern University, Boston College, Universiteit van Illinois, Universiteit van Notre Dame, St. Andrews Universiteit in Schotland, Fuller Seminary, en de Universiteit van Chicago Divinity School.

Double Major

Filosofie is een aanvulling vele onderwerpen door te leren hoe te denken over de belangrijke thema's in onze samenleving. Gemeenschappelijke dubbele majors behoren kunst, bijbelse en theologische studies, bedrijfskunde en economie, Engels literatuur, muziek, natuurkunde, en politiek en overheid.

Interessante Klassen

Zombie Apocalypse: Studenten reizen naar Covenant Point in Hogere Schiereiland van Michigan om te leren hoe te overleven na de ineenstorting van de beschaving en de vraag wat ons onderscheidt van zombies in de context van kunst, walging, taal, en ethiek.

Programma-eisen

  • 36 uur van de belangrijkste cursussen
  • 12 geesteswetenschappen credits co-eisen
  • 46 Core Curriculum credits
  • 120 totale kredieten voor het afstuderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan