Bachelor in de wiskunde (1e twee jaar)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wiskunde (1e twee jaar)

San Mateo Colleges of Silicon Valley

Wiskunde vormt de basis van de moderne wetenschap. Het is van essentieel belang voor degenen die willen begrijpen en deel te nemen aan de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen van onze tijd. Maar het is ook zeer nuttig voor studenten in de sociale wetenschappen en iedereen die wil te begrijpen, meer volledig, de wereld om ons heen. Op haar essentie, de wiskunde is een manier voor ons om ons begrip te verdiepen en onze horizon te verbreden.

Om te slagen in de wiskunde, moeten mensen een open geest te houden, vragen vaak vragen en op zoek gaan naar de redenen achter hun werk in plaats van alleen het onthouden. Doorzettingsvermogen, organisatie en kritisch denken zijn ook belangrijk voor elke wiskunde student, ongeacht hun niveau.

De Wiskunde Program bij San Mateo Colleges van Silicon Valley

Bijna alle studenten aan onze hogescholen moeten ten minste één Wiskunde cursus. Het is belangrijk dat u zich inschrijft in de juiste klasse en dat je zo vroeg. Raadpleeg onze Richtlijnen voor het kiezen van de juiste cursus om u te helpen beslissingen te nemen over de plaatsing tests en welke cursussen u moet nemen om uw unieke behoeften te vervullen.

Het veld

Career Outlook

Het maakt niet uit je carrière, een basiskennis van de wiskunde is uiterst nuttig, en vaak essentieel voor succes. Een zekere mate in de wiskunde kan een toegangspoort tot veel banen in de wetenschappen, met inbegrip van onderwijs, techniek, informatica en natuurkunde.

Salarisschalen voor banen binnen deze trajecten sterk variëren tussen sector en geografie. Burgerlijk ingenieurs in Californië maken een gemiddelde van $ 99.580 per jaar volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Natuurkundigen in Californië maken een gemiddelde van $ 113.730 per jaar.

PROGRAMMA LEERRESULTATEN

Na voltooiing van de opleiding de studenten in staat zal zijn om:

  • Analyseer meerdere voorstellingen van kwantitatieve informatie, met inbegrip van grafische, formulaic, numerieke en verbale.
  • Demonstreer probleemoplossende vaardigheden. Interpreteer de betekenis van de numerieke antwoorden.
  • Gebruik methoden van de logica om een ​​claim met behulp van gegevens, formules en wiskundige redenering te ondersteunen.

Houd er rekening mee dat de meeste / alle programma's zijn verkrijgbaar bij alle van onze drie Colleges.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Mateo, Californië
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates