Bachelor in de wiskunde

Buena Vista University (BVU)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in de wiskunde

Buena Vista University (BVU)

bachelor in de wiskunde

Verzamelen en interpreteren van gegevens bij een overheidsinstantie of in een afdeling onderzoek en ontwikkeling. Het beheren van de financiën van een grote onderneming. Word een leraar of een professor en inboezemen bij studenten een passie voor leren, cijfers en analytisch denken. Wiskunde is een stichting voor veel verschillende soorten carrières. Als wiskunde gestudeerd aan BVU, krijgt u toegang tot een scala aan uitdagende banen die u zal toestaan ​​om uw analytische en probleemoplossende vaardigheden aan te scherpen en beter inzicht in de wereld door middel van kwantitatieve processen.

De wiskunde programma bij BVU stimuleert samenwerking en toepassing van kennis. Als onderdeel van je studie, zult u worden blootgesteld aan strenge cursussen, het uitvoeren van wiskundig onderzoek, en werken samen met deskundige docenten die zich inzetten voor het onderwijs en student succes. Wiskunde studenten hun vaardigheden te verfijnen ook door deel te nemen begeerde zomer stages bij grote onderzoeksinstellingen. Studeert wiskunde aan BVU zal u voorzien van een competitief voordeel op vele terreinen. Een wiskunde mate kan u ook een solide basis voor verdere studie in de wiskunde of in een verscheidenheid van andere disciplines.

Inrichting

De Estelle Siebens Science Center is een 70.000 vierkante meter gebouw met 18 laboratoria en drie onderzoeksgebieden. Als een wiskunde student, zul je regelmatig toegang tot de Wiskunde Lab hebben. Het lab - die specifiek is ontworpen door BVU wiskunde faculteit - beschikt over drie muren van bijna de vloer tot het plafond whiteboard en is een ideale plek om samen te werken, het oplossen van problemen en het uitwerken van stellingen.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Storm Lake, Iowa
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Storm Lake, Iowa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan