Bachelor in de wiskunde

Algemeen

Beschrijving van opleiding

wiskunde

rosemont06

Charles Caleb Colton zei ooit: "De studie van de wiskunde, zoals de Nijl, begint in minuteness maar eindigt in pracht." Wiskunde heeft geleid tot grote dingen in de wereld van de bouw van de Sfinx in Egypte aan artsen voorschrijven van de juiste dosering van de medicatie.

De wiskunde programma biedt studenten met een sterke basis voor een verscheidenheid van loopbanen in het bedrijfsleven, technologie, wetenschap en nog veel meer. Studenten zullen afstuderen bereid zijn om verder te gaan naar graduate studie en voor een loopbaan in de particuliere of overheidssectoren onder vele.

Studenten in deze belangrijke in staat zijn om een ​​concentratie in het voortgezet onderwijs kiezen om na te streven onderwijs loopbaan in de middelbare school en de middelbare school niveau.

academische Opportunties

Studenten studeren wiskunde hebben de mogelijkheid om een ​​concentratie in Business, Accounting, wetenschap of onderwijs. Studenten krijgen de mogelijkheid om te beginnen het spoor op een inleidend niveau of versneld hebben. De belangrijkste geeft studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op de technische materialen, redeneren en communicatie, het creëren van goed afgeronde afgestudeerden met overdraagbare vaardigheden.

stageplaatsen

  • NJ Afdeling van Belastingen
  • Bureau of Labor en Statstics
  • Sovereign Bank
  • Amerikaanse Ministerie van Handel
  • Southerby's

Toelatingseisen

Het is belangrijk dat je bereid bent om academisch te slagen op Rosemont College zijn. Alle aanvragen om Rosemont College ingediend toelating worden beoordeeld met als doel het bepalen van uw kans op succes. Zodra uw aanvraagdossier volledig, alle criteria voor toelating onderstaande worden genomen bij het besluit opname. Een belangrijk onderdeel van dit proces is dat u uw aanvraag en andere vereiste documenten indienen zodra mogelijk, zodat we een beslissing tot toelating kunnen communiceren aan u.

Criteria voor General Admission

  • Ingevulde aanvraag voor toelating
  • Officiële middelbare school transcript
  • Officiële SAT / ACT score verslag
  • Brief van aanbeveling (optioneel)
  • Admissions essay (optioneel)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community o ... Lees meer

Rosemont College is a community of lifelong learners dedicated to academic excellence and fostering joy in the pursuit of knowledge. Rosemont College seeks to develop in all members of the community open and critical minds, the ability to make reasoned moral decisions, and a sense of responsibility to serve others in our global society. Lees Minder