Bachelor in de zakelijke (boekhouding en financiën)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Combineer een sterke basis in het bedrijfsleven met een dubbele major in boekhouding en financiën door middel van deze cursus. U zult afstuderen met een professioneel geaccrediteerd grote in de boekhouding, alsmede kennis en vaardigheden in corporate finance, internationale financiën, risk management en investeringen en portfolio management.

Meer dan drie jaar, leert u belangrijke zakelijke principes, bouwen een goed begrip van de boekhoudsystemen, de vaardigheden voor een goede besluitvorming te ontwikkelen, te begrijpen hoe te plannen en te controleren zakelijke financiën, en krijgen een appreciatie van duurzaamheidskwesties en ondernemerschap.

Onze nauwe banden met bedrijfsleven en de industrie partners, waaronder Deloitte, PwC en ANZ Bank zal u helpen uw professionele netwerk op te bouwen, terwijl je studeert.

Engels taaleisen

IELTS (academische) score van 6.0 met geen enkele individuele band score minder dan 6.0; TOEFL paper-based test - een minimale totale score van 550 met een score van 5 of meer in de Test van schriftelijke Engels; TOEFL internet gebaseerde test - een minimale totale score van 60 met een minimum voor SLR 18; W 22; Bevredigende afronding van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 5B (EFS5 UG minimaal 60 procent) dat verkrijgbaar is bij La Trobe Melbourne. La Trobe Melbourne; Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website; La Trobe Melbourne Stichting Studies: 60 procent eindresultaat in een cursus; Engels als voertaal in het hoger studies kunnen worden aanvaard. Let op: het Engels als voertaal in het vorige onderzoek, worden niet aanvaard als basis van toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6,0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): een minimale score van 57 zonder communicatieve vaardigheid scoren minder dan 50.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een pass graad van C of hoger; Of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

 • LTM Foundation Studies - 60
 • Aust. Yr 12 (ATAR) 2014 (indicatief) - 50
 • International Baccalaureate - 24
 • GCE A Levels - 7
 • HKDSE - 2 x Niveau 4
 • Sri Lankaanse A Levels - CCC
 • STPM - 8
 • Noorwegen Upper Secondary Certificate - 3,5
 • Zweden Slutbetyg - G
 • Alle Indiase Sen SC (Beste 5 onderwerpen) - 60
 • Vietnam (Jaar 12) - 8
 • Indonesië (SMA) - 7.5
 • GAC Cert. IV - GPA 2.6
 • Gaokao - zie: de website

Als u niet aan deze toelatingseisen je misschien wel geïnteresseerd in La Trobe Stichting studies en diploma's, die een alternatieve route te bieden aan La Trobe undergraduate programma's. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Onderwerp voorwaarde

Eenheden 3 en 4: een studie score van ten minste 25 in het Engels (EAL) of 20 in een ander Engels. Kandidaten met vergelijkbare kwalificaties zal worden beschouwd.

De erkenning van beroepskwalificaties

Als je eenmaal afgestudeerd, zult u in aanmerking voor beroepsorganisaties mee zoals CPA Australië, het Institute of Chartered Accountants Australië (ICAA), het Institute of Public Accountants (IPA) en de Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Carrièremogelijkheden

Onze afgestudeerden hebben werk gevonden in bedrijven als BHP Billiton, Imarex en Accenture Australië als financieel analisten, derivaten makelaars en consultants.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder