Bachelor In Design Technoloog Ap

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Design Technoloog Ap

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Bachelor in Design Technoloog AP

Het ontwerp technoloog onderzoek geeft u inzicht in alle aspecten van een ontwerp-proces van marketing tot de verkoop van een product. Het zou kunnen zijn binnen het gebied van textiel en kleding, meubels en interieur.

Tijdens het eerste semester is er een verplichte gezamenlijke deel, waarin je instructie ontvangt binnen drie algemene gebieden: ontwerp, business en technologie.

Dan, tijdens het tweede semester, je kiest een gebied van interesse van de profielen: Fashion design of mode marketing. U krijgt de gelegenheid om verder te specialiseren in het derde semester in mode en marketing, respectievelijk.

In de loop van je studie zal in nauw contact met het bedrijfsleven en je zal, bijvoorbeeld, schrijven papers in samenwerking met een bedrijf. U vindt er ook een stagiair in een bedrijf waarin je kunt uitproberen je competenties in de praktijk. Wij werken samen met een groot aantal bedrijven.

OPBOUW VAN HET PROGRAMMA

Design, Business and Technology

Je leert om het ontwerp proces te begrijpen en krijgen kennis over de waarde filosofie en esthetica. U krijgt een goed begrip van de verbinding tussen het bedrijfsleven, de handel en communicatie. En u inzicht te krijgen in de relatie tussen technologie, mensen en het milieu

Ontwerp

Je leert te ontwerpen op uw eigen, te plannen en uitvoeren van een ontwerp-proces, en om ideeën op basis van trends en de markt te communiceren.


Productie

Je krijgt kennis over de nieuwste technologieën en kennis over productontwikkeling processen. En je kennis op te doen over de betekenis van de verschillende relaties samenwerking, heldere communicatie en kwaliteitsmanagement.

Bedrijf

Je krijgt kennis over handel, financiën en juridische voorwaarden. Je wordt in staat om te kiezen voor leveranciers en behandelen materialen en goederenstroom. Je zult in staat zijn in de internationale onderhandelingen met zakelijke partners en gain product kennis om te gaan.

Verkoop

Je maakt kennis met marketing disciplines en gereedschappen. Je leert over conceptontwikkeling, identiteit en filosofie nationaal en internationaal.

Electieve

In aanvulling op de verplichte deel van het programma, is er een keuzevak deel waarin je kunt specialiseren in bijvoorbeeld mode of marketing.


Stage

U komt binnen in een tien weken durende stage in een bedrijf in Denemarken of in het buitenland. De Copenhagen School of Design and Technology heeft een stagecoördinator voor alle studenten om u te helpen met de praktische vragen over de stage dat je jezelf.

Eindexamen project

Voor het eindexamen project schrijf je een rapport binnen een van de onderwerpen in het programma.

Taaleisen

Studenten uit Denemarken, moet de Scandinavische landen en EU / EER-landen Engels hebben doorgegeven op een niveau gelijk aan een Deense hoger secundair onderwijs C-niveau.

Of presenteren een erkende internationale Engels test met een resultaat gelijk aan of beter dan:

  • IELTS 6.0
  • TOEFL Paper 550
  • TOEFL Computer 213
  • TOEFL Internet-gebaseerde 79 (minimaal 19 in alle secties)


Studenten uit alle andere landen moeten een erkende internationale Engels test met een resultaat gelijk aan of beter dan te presenteren:

  • IELTS 6.0
  • TOEFL Paper 550
  • TOEFL Computer 213
  • TOEFL Internet-gebaseerde 79 (minimaal 19 in alle secties)

Toelatingseisen

Een opleiding gelijk aan een Deense hoger secundair onderwijs of relevante beroepsonderwijs (Engels en wiskunde moet worden opgenomen).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
23,250 EUR
Locations
Denemarken - Kopenhagen
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Prijs voor niet-EU-studenten (volledige programma)