Bachelor In Design & Bedrijfsleven Ba

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor In Design & Bedrijfsleven Ba

Copenhagen School of Design and Technology KEA

Bachelor in Design & Business BA

De bacheloropleiding in Design & Business is gericht op de mode- en lifestyle-industrie en je de theorie en praktijk met haar verbonden te leren. Het programma heeft een duurzame focus.

Tijdens de 5e semester is er een verplichte gezamenlijke deel, waarin je instructie ontvangt binnen vier algemene gebieden: Design, Business, sociologie, methoden en Science Theory. Dan specialiseren u binnen één van de volgende opleidingen: Duurzame FASHION, Duurzame communicatie en duurzaam inkopen.

Tijdens de 6e semester u verder met uw gekozen opleiding. Het laatste deel van het semester (5 ECTS) is gereserveerd voor de verplichte stage.

De stageperiode blijft tijdens het eerste deel van de 7e semester (10 ECTS). Vervolgens studenten doen hun bachelor-project (20 ECTS).

In de loop van de studie, bent u in nauw contact met het bedrijfsleven, waarin u bijvoorbeeld het ontwikkelen van concepten en / of producten in samenwerking met - of taken ontvangen van - een bedrijf. U vindt er ook een stagiair in een bedrijf waarin je kunt uitproberen je competenties in de praktijk.

OPBOUW VAN HET PROGRAMMA

U selecteert je studie wanneer u van toepassing zijn. U kunt kiezen voor een specialisatie binnen de volgende gebieden: Duurzame FASHION, Duurzame COMMUNICATIE og Duurzame AANKOOP.

Duurzame FASHION

Je leert duurzame kwesties communiceren via producten en diensten. U zich richten op hoe duurzaamheid integreren in het ontwerp proces van idee generatie tot uiteindelijke ontwerp van een levenscyclusbenadering. Je werkt met schriftelijke, mondelinge, visuele en digitale communicatie, trend sociologische methode en theorie als innovatief design processen en prototyping.

Duurzame COMMUNICATIE

Je leert werken met duurzaamheid gerichte kwesties en voeren ze op de juiste media platforms, geschreven, visuele en online. Het doel van de specialiteit is om duurzame communicators die een inzicht geven in de duurzame waardeketen en die in staat zijn te communiceren dit aan belanghebbenden op het gebied van mode en lifestyle zijn te voeden.

Duurzame AANKOOP

De focus ligt op de uitvoering van het gehele gebied van inkoop en productie van de mode-gerelateerde producten die het milieu en de rechten van werknemers in overweging nemen. People, profit en planet - u zult kennis van de triple bottom line te krijgen. U leert hoe om duurzaamheid te communiceren en je zal kunnen leiden en implementeren van nieuwe duurzame aanpak in een bedrijf of een organisatie.

Electieve specialisatie onderwerpen

De keuzevakken geven u de mogelijkheid om uw gekozen studie te passen in een individueel profiel. U selecteert twee keuzemodules uit de catalogus van keuzevakken die de opleiding biedt. De keuzevakken zijn professioneel, in de buurt om te oefenen en altijd actueel. Om deze redenen, het aanbod van jaar tot jaar.

Stage

U komt binnen in een tien weken durende stage in een bedrijf, hetzij in Denemarken of in het buitenland. De Copenhagen School of Design and Technology heeft een stagecoördinator voor alle studenten om u te helpen met de praktische vragen over de stage dat je jezelf.

Final bachelor project

Voor de bachelor-project, een project voor te bereiden op je studie - vaak in samenwerking met een bedrijf.

Taaleisen

Studenten uit Denemarken, moet de Scandinavische landen en EU / EER-landen Engels hebben doorgegeven op een niveau gelijk aan een Deense hoger secundair onderwijs C-niveau.

Of presenteren een erkende internationale Engels test met een resultaat gelijk aan of beter dan:

  • IELTS 6.0
  • TOEFL Paper 550
  • TOEFL Computer 213
  • TOEFL Internet-gebaseerde 79 (minimaal 19 in alle secties)


Studenten uit alle andere landen moeten een erkende internationale Engels test met een resultaat gelijk aan of beter dan te presenteren:

  • IELTS 6.0
  • TOEFL Paper 550
  • TOEFL Computer 213
  • TOEFL Internet-gebaseerde 79 (minimaal 19 in alle secties)

Toelatingseisen

Om te worden toegelaten tot de top-up Bachelor in Design & Business programma moet u minimaal twee volle jaren van het hoger onderwijs heeft op het gebied van Fashion Design, Fashion Sourcing of Fashion Marketing (bijvoorbeeld de AP diploma in Design Technology). Als internationale aanvrager moet u de toelatingsproef, hetzij te nemen op onze locatie in Denemarken of via een online toelatingsexamen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 semesters
Voltijd
Price
Prijs
17,050 EUR
Prijs voor niet-EU-studenten
Locations
Denemarken - Kopenhagen
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Denemarken - Kopenhagen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan