Bachelor in digitale cinema en media

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit interdiscipinary grote bezig studenten digitale verhalenvertellers, hen hands-on ervaring in digitale cinema creatie, schrijven, acteren, regisseren, pre-productie en post-productie, bewerking, beheer en distributie.

De digitale cinema en media grote geeft studenten de mogelijkheid om vaardigheden te verwerven in de digitale media creatie, productie en distributie. De aangeboden keuzevakken geven studenten de flexibiliteit om zich te concentreren op hun gebied van belang, zowel op het scherm of achter de camera. Keuzevakken in kruis disciplines studenten in staat om hun ambacht met behulp van middelen die niet beschikbaar zijn in heel veel van de Midwest te scherpen.

Wat maakt het programma Distinctive?

WLC digitale cinema en media majors hebben de mogelijkheid om krediet te verdienen op speelfilms die worden verdeeld over vele markten. WLC studenten hebben gewerkt aan films zoals Reis naar het paradijs, dat werd geproduceerd in 2010 en wordt verspreid in Family Christian Stores en andere verkooppunten wereldwijd. WLC studenten hebben gediend in professionele rollen en verdiende professionele krediet in andere werken als goed, met inbegrip van Mister Scrooge om u te zien, die in 2013 werd geproduceerd door Salty Aarde Pictures.

De digitale cinema en media grote bereidt studenten in de kunst, business, communicatie, en theater. Terwijl de grote nadruk op digital storytelling, studenten verbeteren van hun vaardigheden door middel van samenwerking tussen aanverwante gebieden, vaak deelnemen aan projecten buiten de klas met leerlingen in verschillende majors.

Academici en ONDERZOEK

Zoute Aarde Pictures

Zoute aarde Pictures is een non-profit film en multimedia-organisatie die zich inzet voor het gebruik van entertainment en de kunsten om Jezus Christus te delen met de wereld. Zoute aarde is eigenaar van een grote filmstudio in Fort Atkinson, dat is ongeveer 45 minuten van het college. WLC digitale cinema en media-studenten hebben de mogelijkheid om te werken aan producties met de organisatie, die een van de grootste productie-studio's in de Midwest bezit.

Christian Worldview

De digitale cinema en media gestudeerd aan WLC herinnert de studenten van de grootste verteller in de geschiedenis: Jezus Christus. De lessen zullen de studenten om hun verhaal te vertellen door middel van digitale media voor te bereiden en zijn ook unieke geworteld in de Heilige Schrift. De mate verhoogt het vermogen van een individu om positieve verhalen met anderen zowel op persoonlijk en professioneel niveau te vertellen.

BUITEN DE KLAS

Feature Film Movie Credit

Digitale cinema en media majors werken aan echte films en professionele credit verdienen. Beter dan een stage, WLC is gezegend om samen te werken met een van de grootste studio's in de Midwest. Dit kan meest waardevolle instrument van de student te zijn bij het zoeken naar werk bij het afstuderen.

CARRIÈRE

Een bachelor's degree in digitale cinema en media uit WLC kan leiden tot een succesvolle carrière in een breed scala van gebieden, waaronder het schrijven, regisseren, bewerken en distributie. WLC digitale cinema en media-alumni hebben hun eigen bedrijf, geschreven muziekpartituren begon, werkte samen met missionaire organisaties en werkte mee aan meertalige / multimedia projecten.

Met de vaardigheden geleerd op WLC, digitale cinema en media-alumni zijn bereid om een ​​positief verschil in hun gemeenschap te maken door middel van digital storytelling. Alumni zal de ervaring en waarden bijgebracht die nodig zijn om de volgende generatie van positieve films creëren.

12
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and aw ... Lees meer

Wisconsin Lutheran College is a four-year liberal arts college affiliated with the Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. It is located in Milwaukee. The college has a two-semester academic year and awards the Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Science in Nursing, and Master of Arts degrees with liberal arts and professional majors and several pre-professional programs. Lees Minder