Bachelor in digitale media

Prince Of Songkla University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in digitale media

Prince Of Songkla University

De bacheloropleiding Digital Media biedt professionele voorbereiding voor specialistische functies in Digitale Media industrieën. Het programma is ervoor te zorgen dat de studenten zal worden uitgerust met zowel technische als soft skills en klaar zijn om de snel veranderende digitale wereld worden geconfronteerd. Onze vierjarige programma is ontworpen om technische vaardigheden leerling te ontwikkelen en om studenten te begeleiden om zich te concentreren op de carrière specialiteit zij de voorkeur geven. Studenten zullen leren hoe ze kritisch denken, alsook het oplossen van problemen van klasopdracht managen van een multimediaal project te ontwikkelen.

Door middel van geavanceerde curriculum, Prins van Songkla University International College biedt een breed scala aan cursussen op maat die de belangrijkste deelgebieden van de Digital Media als volgt - 2D / 3D animatie - Grafisch Ontwerp en programmering - Game Design en programmering - Website Ontwikkeling - Digital Art en fotografie - Filmen toegang tot geavanceerde Computer Labs met bekende multimedia-software geïnstalleerd zal samen met andere faciliteiten zoals Video faciliteiten om onze Digitale Media studenten worden verstrekt, een gemeenschappelijke ruimte en een Student Lounge om de excellentie te ondersteunen, niet alleen in het onderwijs, maar ook in zelflerend student.

Afgestudeerden van het programma zal worden getraind met een combinatie van expertise in Informatietechnologie en kunst die hen in staat stelt om hun loopbaan in Digitale Media gebied voort te zetten.

Carrièremogelijkheden

De Digital Media-programma biedt afgestudeerden met de achtergrond voor diverse carrièremogelijkheden. Vooral, wanneer de ASEAN Economische Gemeenschap (AEC) wordt in 2015 geïmplementeerd, zal de ASEAN te transformeren in een regio met het vrije verkeer van bekwame arbeidskrachten. Het programma is ontworpen om onze afgestudeerden voor te bereiden om de uitmuntendheid in hun specialiteit, analytische vaardigheden en Engels communicatieve vaardigheden om hooggekwalificeerde arbeidskrachten in de digitale media-industrie in de hele regio te zijn. De voorbeelden van carrièremogelijkheden hieronder opgesomd zijn in afwachting van onze afgestudeerden.

  • 2D / 3D Animator - Story Board Kunstenaar - Graphic User Interface Designer - Web Designer - Web Master - Web Application Programmer - Film Producer - Fotograaf - Post Production Specialist - Game Designer - Game Programmer - Multimedia Art Director - Interactieve Multimedia Consultant
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
170,000 THB
Locations
Thailand - Hat Yai, Changwat Songkhla
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates