Bachelor in digitale media

Eastern Mennonite University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in digitale media

Eastern Mennonite University

De afdeling Beeldende en Communication Arts (VACA) biedt majors in de studio kunst, kunst onderwijs, communicatie, digitale media en fotografie. Deze majors bereiden studenten om professionele banen te oefenen in een verscheidenheid van loopbanen en graduate werk voort te zetten in een reeks van programma's.

Onze majors bereiden studenten om comfortabel te verplaatsen van de studio, op de galerij, op het veld en naar het scherm in hun creatieve activiteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het beroepsonderwijs EMU alumni? Bezoek onze VACA carrière pagina ..

Majors en Minors

Art major en kunstonderwijs goedkeuring

Bereidt studenten die professionele kunst-gerelateerde carrières, onafhankelijke kunst werk en graduate werk voort te zetten in kunst. De kunst belangrijkste biedt een scala aan studio kunsten opties na studenten klaar bent met een kerncurriculum.

communicatie belangrijke

Studenten nemen een brede groep van kernvakken, samen met de fundamentele cursussen in een scala aan elektronische media, schrijven en theorie cursussen.

Digitale media belangrijke

Studenten richten op het snijvlak van internet, digitale video, audio en fotografie in een toenemende reeks afgiftesystemen.

Fotografie belangrijke

Fotografie majors bouwen aan een stevig kader in de digitale fotografie de praktijk en theorie. Studenten leren studio / veld praktijken, studie visuele theorie, en zet de gemeenschap door middel van documentaire werk en behoud van fotografie.

EMUdm

minderjarigen:

  • Kunst
  • Digitale communicatie
  • Digital Video Production
  • journalistiek
  • FOTOGRAFIE

Lesgeven Endorsements:

  • Art, Grades PreK-12
  • Journalistiek (add-on)

Hoogleraren Wie zijn Mentors

VACA professoren duwen studenten om te gaan dan de esthetiek van de sociale en de mondiale aspecten van hun werk te overwegen, zodat ze transformatoren Culturele en maatschappelijke landschap kan worden.

Gepassioneerd en ethische Communicatie

Om te dienen op deze manier, image-makers hebben meer nodig dan technische competentie. Ze moeten een conceptuele en esthetische raamwerk dat hen in staat om effectief te communiceren, passie en ethisch te bezitten.

Terwijl intellectueel rigoureus, de VACA faculteit streeft naar een diepe waardering koesteren voor de geestelijke, emotionele en poëtische aspecten van het menselijk bestaan. De beeldende kunst aan de EMU hulp studenten geconfronteerd met een veel grotere wereld die niet altijd in logische termen te beschrijven.

Studenten verkennen van de ethische en culturele problemen die inherent zijn aan massacommunicatie en de artistieke inspanning en de toenemende internationale strekking van communicatie.

Carrières in Visual en Communication Arts

Carrière omvatten kunstenaar, kunst opvoeder, fotograaf, grafisch ontwerper, video producer, web-producer, industrieel ontwerper, beeldend kunstenaar, webdesigner, video-editor, journalist, foto-journalist, beeldend kunstenaar, binnenlandse ontwerper, communicatie, creatief therapeut, community arts activist, productie craftsperson, CD-ROM-ontwikkelaar, reclame, omroep, het scherm printer, fotograaf, tentoonstelling ontwerper, galerie regisseur, curator, modeontwerper, theater set, belichting of sound designer, illustrator, arts beheerder, lijstenmaker, galerij Preparator en graduate studie in de beeldende kunst, communicatie of film en video. Bekijk meer op onze carrière pagina.

Digital Media Major

De digitale media grote richt zich op het snijvlak van internet, digitale video, audio en foto's binnen een groeiend scala aan systemen voor de overbrenging.

Eastern Mennonite University biedt een van de weinige digitale media majors op een christelijke universiteit. Onze unieke programma benadrukt vaardigheid in de samenhangende digitale media vormen van videoproductie, digitale fotografie, grafisch ontwerp en webdesign. Studenten leren elektronische veld productie in documentaire en narratieve video classes.They de praktijk van de disciplines van de video-editing, verlichting, audio productie door middel van opdrachten en real-world projecten.

Visuele en Communication Arts Faculty van Eastern Mennonite University hebben diepe verbindingen met de professionele wereld met projecten die zijn uitgezonden op Discovery Channel, National Geographic en ABC. Of het nu in persoon of online, gastdocenten brengen expertise uit de film en video wereld. Recente sprekers hebben de eerste vrouwelijke steady-cam operator, een National Geographic fotograaf en een Discovery Channel producent opgenomen.

De EMU digitale media grote ontvouwt zich in het kader van onze christelijke vrije kunsten gemeenschap, een multicultureel, vrede georiënteerde omgeving dat effectieve cross-culturele communicatie en gepassioneerde betrokkenheid met de wereld waarden. Studenten werken aan persoonlijke projecten, studie visuele theorie, en zet de gemeenschap door middel van documentair werk. EMU bereidt studenten voor op een reeks van digitale media banen van video productie naar web design (alsmede de voorbereiding voor verdere graduate opleiding).

Stagemogelijkheden in overvloed in de EMU / Harrisonburg gebied en veel studenten hebben stage afgerond tijdens zijn studie aan het Center Washington DC Gemeenschap Scholars '. Onze huidige studenten en pas afgestudeerden zijn mogelijkheden om te werken aan echte wereld projecten in Haïti en Kenia hadden.

Studenten hebben toegang tot onze collectie van professionele HD-videocamera's, verlichting en ondersteuning van apparatuur voor video-production.Students hebben ook gratis toegang tot onze collectie van Canon digitale spiegelreflexcamera's en lenzen. De Advanced Media Lab, de thuisbasis van onze geavanceerde Photoshop, videobewerking en 2-D animatie klassen, beschikt over vijftien 27 inch (Intel based) iMacs, een grote HD-scherm, een Blu-ray-projector en een surround sound-systeem. Software bevat Final Cut Pro, Adobe Photoshop CS5.5 en After Effects CS5.5. Onze intro Digital Media Lab is voorzien van de laatste versie van Adobe Creative Suite CS5.5 en vijftien werkstations (21 inch en 24 inch Intel gebaseerde iMacs) voor digitale fotobewerking en webdesign.

Berichtgeving in de media

Vaca student werk heeft de aandacht gekregen van de nationale en internationale media. The Washington Post overdekte onze klas documentaire over de Koerdische gemeenschap in Harrisonburg, en de BBC liep student foto's uit de documentaire op hun website

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
50 uur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Harrisonburg, Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Lancaster, Pennsylvania
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan